jure se strinjam, da je boljši R kot brazgotine od aken, samo zame je pa malo že prepozno, (mam namreč full brazgotin po hrbtu in nekaj tudi po obrazu) sedaj pa itak še dojim in potem planiram še kakšnega dojenčka, pa odkrito priznam, že kontracepcijske tbl so mi ubijale željo p seksu, kaj bi mi šele tako močan hormonski pripravek na redil pa ne samo z željo, ampak tudi z jetri, tukaj so kot sem brala dolgoročne posledice..me je preveč strah...hvala za idejo, je to verjetno res edina stvar, ker gre za hormonske težave in to dobro vem.
Zanima me kakšen optimalen sistem nege kože bi bil zame primeren brez tablet. Imela sem zeleno jabolko, pa se mi posvaljka dol iz kože, glede stiskanja ogrcev je pa tko: ne vem kaj naj naredim ker vsakič ko si jih iztiskam, se mi jih ziher 5% vname in potem sem en teden vsa vneta in gnojna in je še slabše, drugače pa, ko se mi pore čist nafilajo me pa ful srbi in si jih spraskam -začaran krog.
Trenutno uporabljam Clinique linijo za mastno kožo pa tud ni bogve kaj...
Kaj menite o THALGO za mastno kožo. Kozmetičarka mi je priporočila tudi Neodermo in biopilinge.
Kaj pa je od Avene kaj zame? Cleanance K ali Cleanance?
Pa katero milo? Tonik? Piling?
Ok maska kot sem razumela Garnierjeva topla za probat!
Res želim konmčno najt nekaj kar bo vsaj kolikor toliko. Sem mislila kupit Murad pa sem prebrala same negativne kritike, tko da ne bom...