Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Rdečilo za lička

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Iree
Starost: 57Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 9321Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 1. jun 2005 15:37
Povezava do prispevka
Kiara, poznam watermelon, ampak to je precej "naravno" roza barva (barva ust, samo da jo malo polepša) in ne "barbi" roza.

Jaz imam ta blusher zraven rdečih glosov, je pa res, da nimam močnih rdečih barv.
0
Nazaj na vrh
kiara
Starost: 50Pridružen: 5. nov 2004Prispevkov: 2540Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 1. jun 2005 16:53
Povezava do prispevka
Nisem mislila, da je watermelon "barbi", ampak, da če bom uporabila preveč blusherja, da bom zgledala "barbi".  Sem pač imela fiksno idejo, da je ta blush fuul roza. Se vidi, da je to moj prvi blush.
No, super. Zdaj bom pa tudi jaz uporabljala ta blusher zraven rdečih glosov.

Nikoli se ne kregajte z idiotom,spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!
0
Nazaj na vrh
**barby**
Starost: -13Pridružen: 27. nov 2004Prispevkov: 1374Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. jun 2005 19:33
Povezava do prispevka
tud jaz imam ta blusher, pa mi je barva kul samo fuuuul se mi praši pa hitr mi zbledi...
kaj pa vam? mate kake nasvete za "boljšo fiksacijo"?
 pa uporabljam kremo pred make up-om.
Avoiding danger is no safer in the long run than outright exposure.
Helen Keller
0
Nazaj na vrh
Lars
Starost: n/aPridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 966Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2005 16:03
Povezava do prispevka
Daj bodite veseli da nimate rdečih ličk, nekateri se zaradi tega zdravimo
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 1:09
Povezava do prispevka
Punce, kako naredim tak efekt ličk, predvidevam da z blusherjem ampak zanima me tehnika, saj ni običajna od ličnic navzgor:

image file name: 2k5a13bf2df3.jpgimage file name: 2k66d37b77e2.jpg

Če gledate 6 sezono Sex and the City veste kaj mislim, saj ima Carrie v zadnjih delih vedno bolj rdeča lička in je strašno cute. Na prvi slikici je nekako poletna kombinacija, na drugi pa že bolj zimska. Pozimi ima še rdeč nosek kar prav paše, čeprav ne vem če bi si noska zblushala, al se to tudi počne.

Glede tehnike pa...še vedno me jezijo čopiči, nikoli ne trofim prav ali dam preveč ali premalo prahca na čopič in v vsakem primeru je zmazek, (oster rob, flekcasto, ali neopazno)če mi poveste točen postopek, bi bila zelo hvaležna:)
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
petka
Starost: 47Pridružen: 18. avg 2004Prispevkov: 4637Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 8:07
Povezava do prispevka
I m interested in it too...........
0
Nazaj na vrh
Anne
Starost: n/aPridružen: 13. jan 2005Prispevkov: 2229Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 8:37
Povezava do prispevka
Me to Big smile
0
Nazaj na vrh
petka
Starost: 47Pridružen: 18. avg 2004Prispevkov: 4637Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 8:57
Povezava do prispevka
Tanja.................kje si 

čakamo nate..........

0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 123Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 9:06
Povezava do prispevka
Bom jaz povedala svojo varianto, vsaj dokler se bolj izkušene ne oglasijo. Jaz ga dam najprej malo na čopič (parkrat potegnem, potapkam po posodici, ga imam v kroglicah) in potem na obraz. Na lička nekako pod lično kostjo, ampak bolj na široko, ne v črti. Ker hočem čist naraven look. Potem še enkrat ponovim, če je premalo temno (največkrat zdej poleti bronzer), gledam, da je na obeh straneh obraza enako.

Vedno ga nanesem tudi po nosu (po sredini, na konico), po čelu in na vršiček brade, ampak samo enkrat, bolj narahlo kot po ličnicah. Se mi zdi, da je tako bolj naravno, ker nikakor nočem, da se blusher / bronzer opazi, ampak da dobim bolj zdrav, živahen ten. Če je preveč, spiham čopič, da se sčisti in "pometem", zabrišem dol presežek.
0
Nazaj na vrh
Anne
Starost: n/aPridružen: 13. jan 2005Prispevkov: 2229Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 9:15
Povezava do prispevka
Kje pa lahko najdem bourjois blusher v CE?
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 11:27
Povezava do prispevka
ana25 je napisal/a
Bom jaz povedala svojo varianto, vsaj dokler se bolj izkušene ne oglasijo. Jaz ga dam najprej malo na čopič (parkrat potegnem, potapkam po posodici, ga imam v kroglicah) in potem na obraz.

Anchy, kje ga potegneš? Potapkaš po posodici in ne direkt po prahcu? Popihaš čopič? - Jaz če ga popiham ostane malo gor in se nič ne pozna...joj kir kramp sem

To pod lično kostjo mi še nekak ratuje, ampak Carrie ima v bistvu bolj poudarjena lička kot same ličnice, na teh slikah je sicer tudi po ličnicah sam na TV pa ima prav lička pudarjena + konico nosu  in zgleda kot da bi naravno zardela od mraza, totalno cute.

Ali si na lička nanesem krožno ali samo potapkam in potem potegnem gor še malo po ličnici...

nisi poskusit si ne upam, ker bi se verjetno smejala sama sebi in svoji pika nogavička look...
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 11:35
Povezava do prispevka
Tikka, čopič daj na lička in malce potegni-razmaži.
Probaj večkrat vse dokler ne boš povsem zadovoljna z rezultatom, saj doma se te ne bo nihče ustrašil.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Objavljeno: 22. jul 2005 11:40
Povezava do prispevka
Andy Hvala

Upam da ne bom sama sebe na smrt prestrašila....

Bom malo poizkušala popoldne dokler je še dnevna svetloba, upam da rata kej...sam morda imam pa beden čopič da tako pride, mah najbrž sem res kramp, ampak vsak začetek je težak.

Sam bi bilo res fajn da bi Tanja kak tečaj ličenja organizirala...na druge mi ne gre it, bi se počutila smotano...
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
Andy
Starost: n/aPridružen: 27. okt 2003Prispevkov: 9911Kraj: in paradiseStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 13:00
Povezava do prispevka
Tikka, ti kar.

Pri nanosu igra čopič res pomembno vlogo, hvaljeni so Sephorini, pa od TBS (samo jih še nisem videla), pa drugi...
0
Nazaj na vrh
Vanni
Starost: 13Pridružen: 29. apr 2005Prispevkov: 4903Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 22. jul 2005 13:41
Povezava do prispevka
Tikka je napisal/a
Sam bi bilo res fajn da bi Tanja kak tečaj ličenja organizirala...na druge mi ne gre it, bi se počutila smotano...

Jaaaa! Tečaj ličenja bi bil fajn, pa da nas to nauči res nekdo, ki obvlada!
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Antoine de Saint-Exupery)
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Rdečilo za lička
Stran 5 od 13
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Pomanjkanje spanja izčrpa duševne sposobnosti, poslabšuje duševno zdravje in resno ogroža telesno zdravje.