- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

, bom skušala še ta teden kaj urediti.

Ampak je še vedno bolje (v veliki večini primerov).

i kaj se grem, da se ne oglašam na domofon. Čisto sem bila šokirana, da sem bila brez besed. Pred tem imela jokajočega otroka za mirit in z živci malo na koncu.
Jaz ga tudi moram. In upam, da se mu res pozna pri plači. Me je imelo, da bi šla do šefa in spet zatežila. Samo so bile takrat druge prioritete.
.

.
). Paket je prišel do glavnega mesta tiste države, potem pa očitno ni več našel poti naprej in so ga obrnili, je prečkal pol Evrope in prišel ves zmečkan nazaj k meni v Slovenijo.
.
. Upam da bodo dobili, ker če že reskiram teh skoraj 14 e, potem bi bilo res škoda, če še teh 33 GBP gre v nič
. (Potem bom šla na masakerski pohod na vse pošte v okolici, loool.
) Veš odkar nisem dobila paketa od EDM (ki je bil moje nnajvečje naročilo pri EDM do sedaj - ene 35 $) in pa enega paketa z eBaya, od takrat naprej imam vedno neke dvome v to če pride. Sedaj se sprašujem, kako sem si sploh upala naročiti preko eBaya od Estee Lauder Bronze Goddess bronzer/blush, ki je bil najdražja zadeva, kar sem jih do sedaj naročala. Pa hvala za moralno podporo
, bom potem sporočila kako se bo končalo
. 
Že si lahko delam seznam, kaj vse v zadnjih treh, štirih mesecih nisem dobila. Mislim da mora nekdo krasti. ker to več ni ničemur podobno.
. Res nimam toliko denarja, da bi ga metala po pošti
. Najhujše pa je to, da izgubiš vsakršno zaupanje v pošto in spletno nakupovanje. Čudovito... ko si urediš finance, da je nakupovanje preko neta ja sigurno, potem se moraš ubadati s pošto, če bo plačana zadeva sploh prišla.
.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...