Pa ne vem za katero naj se odločim:
- MUFko ALL in one
- ArtDeco all in one
- Tole revlonovo, ki je tu omenjena
ča je katera imela vse tri, katera je najboljša?

Po dolgem branju KMM-ja se odločam med MUFko in MF Masterpiece Max, slednja mi je nekoliko bolj privlačna zaradi plastične krtačke s katero imam dobre izkušnje. Od MUFke krtačka pa izgleda precej nenavadno...
. Bom dala na KMM.
Pred kratkim sem kupila KIKO maskari in sicer Extra curl in Luxurious lashes. Obe sta super, še posebej sem naudušena nad drugo 
Trenutno ima Kiko vse maskare znižane - 3,90€ komad.
Še fotka (t.j. razlog, ki me je prepričal v nakup)
VIR: newbeautylife.com
Popravljen vir, tako da NI povezava. Prosim, da upoštevate pravila za navajanje virov.
MeiMei

so pa dokaj svetle drugače), obenem pa bi bila antialergijska ali kaj podobnega.
Sem tudi že kozmetometer pogledala, ampak nisem našla nič takšnega... ali pa sem spregledala.
Aja, pa če mogoče obstaja rešitev brez tega, da bi uporabljala klešče za trepalnice?
ampak dobro, recimo, da se tega naučim, še vedno bi rabila maskaro, da bi bile trepalnice bolj temne. Kakšen predlog katero? (če je imela katera slučajno podobne probleme glede solzenja in srbenja, drugače pa mi itak preostane samo preizkušanje vseh možnih maskar
)
, vsaka ima svoje favoritke. Meni najljubši sta Chanel Inimitable in Estee Lauder Sumptuous, zelo dobra mi je tudi ArtDeco All In One - kar se tiče učinka sem bila res zadovoljna, vendar se je maskara hitro posušila. Nimam pa težav z občutljivimi očmi, tako da kar se tega tiče, ti ne morem pomagati.

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...