Punce, nekaj me zanima. Upam, da sem v pravi temi, uporabila sem gumbek iskanje, pa mi ni nič ustreznejšega ven vrglo. Ne vem, če ne bom zaradi tako osnovnega vprašanja benana za kak teden, ampak res si ne znam odgovoriti.

Predvsem za živo rdeče šminke pogosto prebiram, da je lip liner precej pomemben, da pa ga ne uporabljajo zgolj tiste, ki so se že navadile tudi rdeče šminke nositi brez, da pa ne gre skozi s tankimi ustnicami. Ker nosim predvsem razne odtenke rdečih šmink in ker so moje ustnice nekako med tanjšimi, me že rahlo skrbi, da delam kaj narobe, ker ne uporabljam lip linerja kaj preveč pogosto.

Imam sicer enega, dokaj nevtralnega, ne močno rdečega, vendar ga pogosto izpustim, ker ne vidim namena ki naj bi ga imel. Pač obrobim ustnice, vendar ne vem, kako naj bi mi to pomagalo pri natančnosti s šminko?

Ker zelo pogosto berem tudi o razlitju šminke, nikoli pa nimam občutka, da mi na ustnicah šminka kam beži, ker naj bi pa bil lip liner ravno za tovrstne primere, me resno zanima, kaj pravzaprav zamujam.
Upam, da ni pretrapasto in preosnovno vprašanje.

Hvala za odgovore!