amendedgirl je napisal/aDanašnje jutro, ki sicer ni nič posebnega, vendar sem se zbudila polna energije
Zgleda, da moram res manj spati, saj v nasprotnem primeru sem bolj lenobna in se mi nič ne da.
Buffy je napisal/aAmendedgirl, kako si se prisilila, da si se prej skobacala iz postelje?

Jaz imam tudi zadnje čase te probleme in sem zato danes cela zalimana od spanja.

amendedgirl je napisal/aGlede na to, da sem še študentka, nimam nekih obveznosti zjutraj (ne hodim delat), sem si nastavila budilko ob 7.30.Sicer sem se že po 6h zbudila, vendar sem rekla, da bom vseeno spala vsaj 6h na noč, tako da sem zaspala nazaj. Poleg tega sem zvečer premislila kaj vse me čaka danes in zgleda, da je pomagalo

Nasploh se mi zdi, da moram imet dokaj zaseden dan, da zgodaj vstanem in kaj naredim, saj v nasprotnem primeru sem lenobna in brez neke volje in v tem primeru ne naredim nič kaj koristnega
(in se sama nase jezim).
Je pa ponavadi tako, da če imam budilko, se zbudim nekaj minut prej in takoj vstanem, ne poležavam. Nasploh mi ni problem vstajat zgodaj,vendar, če nimam obveznosti rada podaljšam, čeprav opažam, da mi to škodi.
glista je napisal/a bom vseeno spala vsaj
6h 
na noč, tako da sem zaspala nazaj.
ur, pa pika.