- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenjeZadnje novice
Najbolj brano

- Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

Imajo sicer še sprej različico, ki je še lažja od emulzije (pa tudi kremo, če ti je emulzija slučajno premalo oz. ti zaradi česa ne odgovarja). 

.. obraz tudi ni super, ampak vsaj mozoljčkov nimam toliko (ogrci, pore, ogrci, pore).. Se mi pa koža nenormalno sveti (že brez emulzije, z njo pa še malo bolj)

Nekaj v stilu, da v tistem kar je on dobil (a la katalog morda?) ni bilo verzije s pumpico, da niso dobili nobenega obvestila al whatever da bo/je tudi takšna embalaža. Da pa sporoči, če bo.

Pa še HM ima težave z obsojnostjo kadar se moji koži zmeša in butne vse ven (sam ok, to fiksiram pol z darilcem od KM<3). Trenutno raje prekrijem kakšen mozoljček samo s korektorjem in to je to (no, pa rdečilo in učki seveda), nevem.. ni mi da bi na tako (zmešano) kožo še puder dajala gor. Morda se motim (in np)?

Bojim se menjat kremo zaradi nastanka mozoljev in večnih ogrcev, ampak bom upoštevala (in pobrskala po forumu za najbolj opevanimi), da ne bo več škode kot koristi. 
Ali so se sestavine zamenjala pri Avenu ta čas ko je bil dodan na KMM? Če teli filtri niso v redu, me namreč kar malo skrbi, če sta glavna mineralna filtra (po temi mineralni filtri sodeč se še najbolj priporočata) titanijev dioksid in cinkov oksid, oba moja koža zelo slabo prenaša. :/ 
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...