Zanimajo me tehnike in opis le teh, ce se da

Hvalaaaa

Nic ne povemo
jaz se moram se kaj spomnit, letos sem bolj brez idej
No, jaz pa vsako leto poskusim kaj novega... Lani sem naprimer kupila sablono za snezinko, zraven pa neko tako belo maso...to sem kupila v Prometeju v Celju....rece se ji pa kar decorating paste, in siscer je od Rayherja. No, potem sem to dala na temno podlago in nanesla tisto pasto...nic tezkega.
Nekaj let nazaj sem poskusila z indijskimi kroglicami, ampak mi je vzelo zelo veliko casa, ko sem jih lepila gor.Je pa fajn, ker si prej narises in potem samo lepis.Npr. jelka iz tega pride zelo lepa..ali pa kot motiv kaksna bozicna bucka ali kaj podobnega.
Aja...enkrat sem poskusila tudi z koruznim in psenicnim zdrobom...namazes z lepilom in potem to samo potrosis...Odvisno je le od tega, kaj hoces imeti na voscilnici, kam jo bos poslala in temu prilagodis tudi material.
P.s.- zdajle sem dobila se eno idejo.Poskusi z raznimi semeni ali pa z makom.?
Sydney, sicer sem na dnevnih že kar nekaj pisala o tej tehniki, pa naj ti bo še enkrat!
Potrebuješ ploščat čopič, lepilo-lak za servetno tehniko in seveda troslojne servete. Podlaga, na katero boš nanašala servet, naj bo čim bolj svetla, ker drugače motiv, ki ga boš nanašala, zaradi zelo tanke strukture ne bo prišel skoraj nič do izraza, enostavno se bo izgubil.
Servet zelo previdno razslojiš, odstraniš čisto vrhnjo plast, izrežeš ali obtrgaš motiv, ki ga misliš uporabiti, lahko pa jih združiš tudi več. že prej si malo zamisli, kako naj bi voščilnica izgledala in kam boš nanesla servet, ki ga lahko npr. kombiniraš s strukturnim snegom, bleščicami, pravimi smrekovimi vejicami...lesenimi dodatki, izdelki iz slame...nešteto je idej in variant. Na osnovo, karton naneseš malo lepila, nanj položiš motiv in s čopičem od enega roba do drugega previdno ravnaš servet, kar moraš narediti kar hitro, ker če se razmoči, hitro razpade, pa vseeno paziti, da se servet ves ne zguba.
Čudovito izgleda servet tudi nanešen na kos lepenke, ki jo nato nalepiš na osnovo, lahko naneseš tudi na blago, pa še kam. Idej nešteto...
Tukaj pa je malo idej za kreativne:
http://www.beautifulcards-direct.com/handmade%20birthday%20c ard%20p1.htm
Seveda lahko!
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...