Ste že kaj razmišljale o tem, kaj (če sploh kaj) boste letos pekle?
Sicer je še več kot mesec dni časa, samo jaz sem iz preventive začela že z zbiranjem receptov , tako da prosim, če imate kaj preizkušenih...
Ste že kaj razmišljale o tem, kaj (če sploh kaj) boste letos pekle?
Sicer je še več kot mesec dni časa, samo jaz sem iz preventive začela že z zbiranjem receptov , tako da prosim, če imate kaj preizkušenih...
jaz bom pekla skutino torto, ker je to edina torta, ki jo znam naredit pa še vsem je ful dobra, poskusla bom pa verjetno še kaki recept Jamie-ja Oliverja - neko čokoladno pecivo, pa z interneta sem si ful receptov za čokoladne piškotke dol potegnila, tak da bom v večini eksperimentirala
ne nameravam pa pečt nič takih stereotipno božičnih, ker se mi zdi brezveze, poleg tega pa so tud drugi piškotki, ki jih ne pečeš pač vsak dan, isto primerni za praznike
HMMMM? Naj vam bo no Aja, pa baje je full dietna
:
Testo:
3 cela jajca
8 velikih žlic moke
6 velikih žlic sladkorja
1 pecilni prašek
6 velikih žlic belega olja
Nadev:
1/2 kg skute
6 velikih žlic sladkorja
1 vanili puding (prah)
1 vanili sladkor
3 cela jajca
Najprej zmešaš testo, nato nadev. V namaščen model potreseš drobtine, vliješ testo, potem pa v sredino še nadev!
Daš v segreto pečico in pečeš 45-55 minut pri 175 C, če imaš ventilatorsko pečico, malo manj časa, sej če pogledaš, vidiš kdaj približno je pečena
To je vsa umetnost
ojojoj!!!!
zdaj sem komaj vidla, da sem pri nadevu pozabla napisat še lonček sladke smetane
tak, zdaj pa bo prav recept
Jaz bom pa naredila tiramisu, enostaven je za naredit, pa še vsi ga imamo zelo radi.
Idej imate ogromno, ampak določene zadeve npr. potratna potica vzame veliko časa, kot mi je znano. Je pa mljask!
Staša, očitno imaš popoln recept, sicer je kar tako samo s sestavinami brez navodila o postopku peke, skoraj nemogoče. Vem, da je zelo dobra, da je pride veliko, da zelo lepo zgleda in da je veliko dela z njo.
Mogoče me pa navdušiš zanjo, Staša!
LP mamy
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...