uh nema da nema
oni imajo vse izdelke razdeljene na sklope in sicer tople kopeli (tukaj sem najbolj navudsena nad kopeljo iz morskih alg in lubenice - odvaja vodo iz telesa, torej deluje anticelulitno, pa sprosca, v glavnem iz kopalnice prides prenovljen). Potem so etericna olja- olje 31 (iz 31 zelisc za raznorazne tegobe od angine, gripe, do masaze obolelih sklepov in misic), pa aktivator za sprostitev- ki mu recejo f**kalica, ker se ti po tem, ko ga das v izparilnik ali pa kopel res zacne za vse f**kat :), pa meni je blazno vsec olje pomarance, ker fino pomirja, pa lahko ga primesas se kremi za obraz eno kapljico in ti super sprosti obraz. potem imajo kreme za zascito koze - kjer me najbolj navdusujeta dve in sicer krema tea tree z manuko (pomaga pri raznih udarninah , opeklinah, ranah, modricah, zobobolih, gljivicah, v glavnem zelo sirok spekter uporabe), pa se ognjiceva krema- pomaga pri brazgotinah, strijah,da postanejo manj vidne (izginile itak ne bojo nikoli vec, razen ce nam ne pomaga plasticni kirurg), starostnih pegah, itd. potem imajo losjone in spreje za zascito koze, kjer bi jaz posebej izpostavila deo intim - to je gel za tusiranje, primeren za dojencke, intimno nego telesa, zelo obcutljivo kozo, za take, ki imajo tezave z vnetjimehurja, sponih organov, gljivice itd. v glavnem je to res super stvar za celo druzino. potem pa bi izpostavila se mandljevo mleko, ker se zelo hitro vpije v kozo, ne pusca mastnih sledi, naredi kozo lepo prozno in gladko, pa se lepo disi. sredstva proti celulitu - posebej bi izpostavila fitokremo - poveca elasticnost koze, naredi kozo bolj cvrsto, vidno zmanjsa pomarancno kozo. meni in mojim prijateljicam zelo pomaga. potem imajo super kolekcijo za nego nog in stopal- sol za noge, krema za noge in sprej. super vse skupaj, daje obcutek lahkih nog, zelo pomaga tudi mojemu ocetu, ki je diabetik. potem imajo se izdelke za obraz- izpostavila bi dnevno kremo, ki je hidratantna, primerna za mesan tip koze, hitro se vpije, dobro se razmaze, zato se jo malo porabi in je osnova planika. kozo pomladi, daje ji elasticnost in sciti pred uv zarki. pri izdelkih za lase bi izpostavila ampule za regeneracijo las- pomaga proti izpadanju (upocasni vse skupaj), ker nahrani lasne korenine, masaza pa pripomore k boljsi mikrocirkulaciji lasisca, s tem pa spodbudi rast las. potem imajo pa se izdelke za soncenje in izdelke za gospodinjstvo, o katerih pa ne bi zdaj pisala.
v glavnem tega vsega je ful in jaz sem nastela le tiste, ki jih sama najvec uporabljam in s katerimi so zadovoljni tudi ostali, ki jih poznam, pa stvari uporabljajo. se pa da o tem napisat cel roman. zato pa je najboljse, da ti pride domov en to lepo razlozit, vse izprobas, zraven se pa se veselo zabavas s kolegicami. meni je bilo vse skupaj zelo vsec, pa naceloma ne maram takih predstavitev.