Mislim da ima alkohol precej na začetku, nisem pa sigurna...
Bom kar tukaj vprašala Tanjo
Uporabljam vse po tvojem nasvetu..za zvečer neutrogena visibly clear, pa za pod ockami tisto od alverde...za čez dan pa si dostkrat namazem namesto pure zone kar tole neutrogeno. A je to kaj narobe?
Namreč opažam da se mi na licih dostrkrat nardi taka suha koža, ampak vseeno pa tu pa tam kaki mozoljček po T predelu.+ogrci po nosku
A naj neutrogeno uporabljam kar za čez dan + ponoči? lahko? Al si omislim kakšno drugo za čez dan sploh zdaj pozimi? Katero priporočaš?
Pure zone pa bi bilo primerno da jo odstopim fantu ki ima tu pa tam kaki mozoljček+ se sveti po čelu ?Je primerna za moško kožo?
Hvala Tanja
Tud men se včasih kar pojavljajo mozolji...sem opazla, da pridejo kadar preveč čokolade jem (se ji poskušam na veliko izognit ) , včasih pa tud v stresnem obdobju.
Uporabljam pa samo babydream peno in kremni gel Nivea Young (1x na dan), pa mi za enkrat kar odgovarja tako. Make up odstranim z mlekom Vichy - kar se zgodi 1x-2x na teden. Tonika pa skoraj ne uporabljam, čeprav sem tukaj zasledila da bi blo pametno za mojo mešano kožo z mozoljčki tud to nabavit
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...