Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

T-2.net

Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Alena
Starost: 42Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 10:07
Povezava do prispevka
V stanovanju je že kabelska, ampak, če je internet počasen potem ve vem, če je to OK. Kaj ti si vzela pri T-2 najcenejšo verzijo interneta za 3500 ali kaj več?
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -17Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 10:23
Povezava do prispevka
Do sedaj sem plačevala ISDN 4.000 SIT in ADSL 8.600 SIT (nekaj takega cca. 13.000 SIT/mesec) za 1MB/256 hitrost - najnižja ADSL (dovolj hitra za nemoteno srfanje in downloadanje tudi filmov in podobnega, če imaš malo potrpljenja)
 
Zdaj sem vzela telefon, TV in 1MB/256 hitrost internet - skupaj 9.000 SIT
 
Vzela sem najnižjo, ker se mi gre za TV, ki mi ga Siol ne more ponudit. Če bi vzela hitrejši internet mi ne bi mogli zagotovit signala za TV. U bistvu mi je najnižja kar zadovoljiva za moje potrebe - občasni večji maili, upload na ftp-je, večinoma pa download in nemoteno srfanje (po PL-ju Wink )
 
3.500 te pride 1/256, če obdržiš telekomov telefonski priključek - kar pomeni da plačuješ še 3 jurje naročnine telekomu (skupaj 6.5000 SIT). Če odpoveš Telekomov telefon je za to hitrost 5.000 SIT.
 
Na kablu mislim da ponujajo hitrost nekje prbl. primerljivo tej najnižji ADSL oz VDSL hitrosti, če pa se jih obesi gor več naenkrat lahko šteka baje.
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
Tahney
Starost: n/aPridružen: 9. feb 2005Prispevkov: 139Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 17:38
Povezava do prispevka
T-2 se je pri mnogih izkazal odlično, če ne uporabljaš njihove telefonije... in televizije... oboje je porazno, internet je pa menda super.
 
Telefonija menda naključno prekinja zvezo, česar ljudje pri Telekomu niso bili vajeni, če več downloadaš (imaš obremenjeno linijo) pride po pričevanjih pogosto do neznosnih motenj v prenosu telefonskega zvoka (močno šteka), nekatere centrale po podjetjih ne zaznajo pravilno klica iz T-2... Če ti karkoli crkne seveda ne moreš poklicat tehnične pomoči z njihove linije, ker ti le ta ne dela ampak moraš po dražji tarifi poklicati naprimer po GSMju.
To s težavami s telefonom vem iz prve roke, ker delam na delovnem mestu kjer je veliko pogovorov s strankami in če je klicna iz 059 se lahko že skoraj pregovorno pričakuje da bo nekaj narobe.
 
Televizija... pogosto močno "kockasta", pogosti izpadi bolj ali manj naključnih kanalov, tudi "pomembnejših". Edino fino je da je v teoriji ogoromno kanalov (menda v praksi sicer niti pribljižno niso nikoli vsi delujoči) in to da lahko s primernim programjem in kablovjem snemaš televizijo direktno na disk računalnika brez TV kartice.
 
Če televizije in telefonije od T-2 ne uporabljaš pa se sam internet menda trenutno res odlično obnese.
Nazadnje urejeno 20. mar 2006 20:56; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
rene
Starost: n/aPridružen: 17. jun 2005Prispevkov: 3686Kraj: spinning around ...Status:Offline
Objavljeno: 20. mar 2006 19:40
Povezava do prispevka
kar se tice telefonije, meni dela b.p., tezav kot jih je opisala Tahney, pri meni k sreci ni bilo, kljub temu, da imam na internet priklopljena dva precej (internetno) obremenjena racunalnika. njihove televizije pa nimam zato tega ne morem komentirati.
"Arguing on the internet is like winning the special olympics, even if you win, you are still retarded."
0
Nazaj na vrh
suzuki
Starost: n/aPridružen: 28. jan 2006Prispevkov: 876Kraj: M.SobotaStatus:Offline
Objavljeno: 21. mar 2006 8:06
Povezava do prispevka
Tudi meni telefon in internet delata brez težav, je pa res, da
telefondela na višji frekvenci in potem se nekaterim zdi, kot da doni
vtelefonu.Ga je potrebno malo tišje naštimat in je potem v redu.Meni
sov enem dnevu telekomovci odklopili in čez pol ure t-2 priklopili vse
invse dela O.K, pa šeplačam manj, kot prej he-he-he.
pozdravček,suzuki
0
Nazaj na vrh
miškašiška
Starost: 45Pridružen: 21. mar 2005Prispevkov: 506Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 10. maj 2006 13:12
Povezava do prispevka
zanima me, ali kdo ve....
Ali je za poslovne uporabnike cena druga kot za ,,gospodinjske,, uporabnike in kje na netu si lahko ta cenik pogledam ( ker tale stran od t2 je kr neki )
 
Hvala
MiŠkAšIšKa
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 45Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 27. maj 2006 11:57
Povezava do prispevka
Tudi jaz že resno razmišljam, da bi si končno spet "doma" uštimala internet. Pa me zanima kako je kaj zdaj s T2-jem. Koliko časa se čaka. So še vedno problemi pri telefonu, če vzameš njihovega...?
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 45Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 27. maj 2006 12:23
Povezava do prispevka
Iščem obrazec za povpraševanje, pa najdem samo tistega za ponudbo
A ga nimajo več?
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
Fernando M.
Starost: 39Pridružen: 19. avg 2004Prispevkov: 1907Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 27. maj 2006 13:09
Povezava do prispevka
mojcej je napisal/aIščem obrazec za povpraševanje, pa najdem samo tistega za ponudbo
A ga nimajo več?

http://www.t-2.net/povprasevanje_1.html

A ni to to? Izponis pa ti potem pogodbo poslejo na dom.
Ignorance Is Bliss

How old would you be if you didn t know how old you are?
0
Nazaj na vrh
mojcej
Starost: 45Pridružen: 16. okt 2004Prispevkov: 10057Kraj: My planetStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2006 11:45
Povezava do prispevka
Sem jim kar mail poslala, pa jih malo povprašala. In jih moram pohvaliti, ker sem že naslednji dan - beri v soboto - dobila odgovor . So far, so good.
Packarije http://mojcej.moj-album.comBedarije :) http://mojcej.webs.com
0
Nazaj na vrh
.:sonja:.
Starost: 39Pridružen: 21. okt 2004Prispevkov: 7366Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 10. jun 2006 15:50
Povezava do prispevka
Odzivni so pa res zelo. Fanta so poklicali še isti dan, ko je oddal prijavo. Samo na žalost se pri njemu ne da priklopiti T2ja. Je predaleč od centrale.
0
Nazaj na vrh
*malla*
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2005Prispevkov: 4164Kraj: above starsStatus:Offline
Objavljeno: 12. jun 2006 11:46
Povezava do prispevka
mojcej odgovorijo že res hitro, vse ostalo pa pri njih traja mesece. dobesedno mesece. tudi priklop so opravili zelo hitro, sedaj pa opremo nosijo že skoraj tri mesece. pa vsakič ko jih pokličeš, rečejo pa pridejo najkasneje jutri, bla bla.
jaz sem res tako jezna na njih
0
Nazaj na vrh
TinCy_*
Starost: n/aPridružen: 29. mar 2004Prispevkov: 698Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. jun 2006 17:30
Povezava do prispevka
No za tiste ki se vam ne da čakat ali pa ste tako kot jaz predaleč od centrale  - jst sm našla rešitev - in sicer pri Sinfoniki!  ADSL po akcijskih cenah. Imajo namreč neko akcijo s kuponi, in če koga zanima naj mi piše privat ker imam tudi sama 3 kupone in jih lahko podarim brez problema!
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. maj 2016 20:06
Povezava do prispevka

Ima kdo mobitel pri T2?

Kako je biti pri njih? Baje uporabljajo omrežje od mobitela, samo kaj pa vse ostalo iz vidika uporabnika?  

 

Jaz sem na Simobilu, nisem vezana, T2 ima pa zdaj cenejšo ponudbo....

THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
vermilion
Starost: n/aPridružen: 29. apr 2007Prispevkov: 1181Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 27. maj 2016 7:42
Povezava do prispevka

Jaz sem dobila številko zraven T4, ampak je ne uporabljam, tako da glede tega ne vem. 

Zakaj pa ne greš na Bob, je Simobil omrežje ampak veliko ceneje? Prej sem imela pri Simobilu nek Orto paket 1000min/1000sms/1G okrog 20€, tukaj je pa 10€. Imam ga pa že več kot eno leto.

You’re a dragon. Be a dragon.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
T-2.net
Stran 8 od 9
Pojdi na stran 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Sannnja5 22. jan 2021 11:52
    schauma šampon
  • Dow* 20. jan 2021 18:57
    žal ukinjen
  • Dow* 20. jan 2021 18:49
    dober
  • Dow* 20. jan 2021 18:41
    žal ukinjena
  • Dow* 20. jan 2021 18:35
    stalnica
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Konični proteini, ki se nahajajo v "cepivu" za Covid, potujejo z mesta injiciranja po telesu in povzročijo poškodbe organov.