- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvoZadnje novice
Najbolj brano
Halooooo, Niky! Naš hiralo se sam prodaja, ne rabimo reklame! Mi ne vsiljujemo ničesar! Imamo že tako preveč ugodne pogoje!
Mi je zadnjič ena rekla, da je naš hiralo tako drag, da potem cel mesec ni imela s čim hrane kupit. In potem ni imela kaj jesti.
Shujšala je pa le, a ne? Se pravi, da hiralo deluje! In kot bi rekla moja cenjena sodelavka Senka, ki mimogrede dela na oddelku za stike z javnostjo: "Saj ni važno kateri ovinek useka, pomemben je končni rezultat!"
Senka, razmišljam, da bi bil to moto naše hitro rastoče multinacinalke
Mal je predolg za moto, se bomo morale kaj novega spomniti. Če vitalinea nima zaščitenega tistega stavka:"Saj bomo shujšali!" mogoče lahko uporabimo tega. Ali pa kombiniramo izjavo od Rexa in Vitalinee: "HIRALO40 - PREBRISANO HUJŠANJE!"
živjo, dekleta!
Obljubila sem svoji familji (skoraj pod smrtno prisego), da gremo dotični vikend skupaj na morje, ker bom do takrat že 6 vikendov zapored na tekmah in je 29./30.5. prvi, ko bom frej. Drugače se me bosta moja dva fanta odpovedala...
Morju se izognem samo v primeru slabega vremena, kar pa ne bom vedela prej kot v četrtek, 27.5.
A bo takrat že prepozno za prijavo na srečanje? Res bi vas rada spoznala...
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...