A me lahko prosim, nekdo, ustavi !?

Zdaj mi je "užgalo" !! Pozabila sem odit na malico. Takoj zdaj tečem...
Breskvice? In jaz bom to zamudila.
Drugače pa bom čakal na obširno reportažo in slikce, pa upam da boste poslikale tudi nanašanje senčk, smokey-eyes, ipd.
Jerca!!! Takoj nehaj!!! Jaz sem na dieti!
Brez zamere, ampak meni pa ni všeč, da bodo ene prišle samo na žur.
žurat se lahko gre kadarkoli, bistveno je srečanje. Saj razumem, da ne morejo biti vse točno ob 15h tam, ampak malo kasneje pa mislim, da bi lahko vse prišle.
Meni je res full full zal, ampak spet ne bom mogla prit
poleg tega da mi pride dragi domov, moram v soboto se delati tako da..je v vsakem primeru nemogoce..
pa tako sem si zelela..pa se do zadnjega upala..in sem sele vceraj zvedela za urnike..in ja, v soboto delam spet..
hudo mi je ko vidim kolk bom zamudila..hudica!
Sej ne da me boste pogresale ampak full sem se veselila da vas bom koncno spoznala..vse ostale(stajerke sem ze priblizno)..s Tanjo na celu..zdaj pa vidim da boste med sabo vse frendice preden bom jaz ktero spoznala..
No, pa naslednjic(upam..)
kaj zdaj alenka pa lejla, a pol punc več nebo al kaj?!
Kdaj, Barbara?
pol je mišljeno kot polovica
meni tudi ni fajn, da punc nebo h Katji. Saj lahko vsaj pridete kasneje pogledat, če imate obveznosti.
žurat se lahko gre kadarkoli, bistveno je srečanje. Saj razumem, da ne morejo biti vse točno ob 15h tam, ampak malo kasneje pa mislim, da bi lahko vse prišle.
Tanja, se strinjam in z veseljem bi prišla h Katji. Toda sama imam v soboto popoldne žal najverjetneje obveznosti in je zvečer pravzaprav edina priložnost, da se bom vsaj nekaterim morda lahko pridružila. Tega niti nisem videla kot "samo priti na žur", ampak bi vsaj še kako punco rada spoznala.
Jaz bom prišla, ko bom lahko. Delam, pa ne vem, kdaj bomo končali. |
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...