Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Srebrnina 925

Pojdi na stran 1 , 2
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 19. maj 2008 21:56
Povezava do prispevka
takrat jih niso ... vem, ker sem enkrat spraševala za manjše - večinoma so mi bili preveliki ... in so rekli, da to pač take nabavijo ... sicer bi mi lahko tudi manjšali (ali nekam dali manjšat) samo so rekli, da se mi ne splača, ker bi me tisto manjšanje prišlo več kot sam prstan.

no, po tem, da so rekli, da takšne nabavljajo, sklepam, da jih ne delajo po naročilu Smile

---

kajč, sicer pol leta pozneje Big smile ampak, kaj si mislila s tistim "gita, zakaj hodila"? Big smile

v glavnem nisem več veliko v lj, ko sem bila pa še redna študentka, sem bila pa v lj z vlakom in busom, tako da sem šla včasih tudi z busom do name in potem malo na sprehod tjaskozi. sedaj mi je pa odročno, ker po centru nimam nobenih opravkov, pa že tako sem malo v lj. sicer bi pa še kdaj šla pogledat oz. bom sigurno še šla Wink
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2008 22:15
Povezava do prispevka
Hvala Gitka Smile No, jaz ne bi samo zaradi velikosti, mi je prav en model prstana všeč, ki pa ga nikjer ne najdem (je bil pa kupljen pri njih, za mami, samo niso imeli manjše velikosti pa tudi pri meni manjšanje ne bi prišlo v poštev, je bila prevelika razlika). Zlatega bi verjetno še našla, a ne nosim zlata.

Kaj pa nasplošno, da bi kje delali po naročilu prstane iz srebra? Za zlato vem, da je možno, je precej razširjeno, samo za srebro pa še nisem slišala, da delajo po naročilu in lastnih željah.
0
Nazaj na vrh
Tofsy
Starost: n/aPridružen: 15. mar 2007Prispevkov: 67Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2008 9:35
Povezava do prispevka
Sicer nisem popolnoma 100%, ampak mislim da tudi srebrne stvari po naročilu delajo v zlatarni pri Nunski cerkvi v Lj. (tam pod arkadami, ne vem točno kako se imenuje). So zelo prijazni in prilagodljivi. Meni so po naročilu (sicer iz zlata) naredili tudi obesek za katerega so mi povsod drugje rekli da to se pa ne da. Pojdi vprašat, ampak mislim da bi šlo.
0
Nazaj na vrh
mayciky
Starost: 40Pridružen: 11. maj 2007Prispevkov: 598Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2008 14:47
Povezava do prispevka
A v 925 pa vzamejo prstan v zakup in potem izbereš drugega. Za rojstni dan sem dobila prstan, ki se mi vsepovsod zapleta (v lase, puloverje,...) inmi gre že pošteno  

Pa bi rada vzela drugega. A to delajo tukaj, ali moram prav v zlatarno?
0
Nazaj na vrh
barby:)
Starost: 40Pridružen: 11. dec 2006Prispevkov: 566Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2008 17:39
Povezava do prispevka
Tofsy je napisal/a
Sicer nisem popolnoma 100%, ampak mislim da tudi srebrne stvari po naročilu delajo v zlatarni pri Nunski cerkvi v Lj. (tam pod arkadami, ne vem točno kako se imenuje). So zelo prijazni in prilagodljivi. Meni so po naročilu (sicer iz zlata) naredili tudi obesek za katerega so mi povsod drugje rekli da to se pa ne da. Pojdi vprašat, ampak mislim da bi šlo.

To je zlatarstvo Skušek. Jaz pa nisem zadovoljna z njimi, ker so mi zalivali kamenčke na prstanu, da mi nebi prehitro izpadli, ker sem drago plačala zanj in nisem hotela reskirat. To so mi mastno zaračunali poleg tega pa mi je po enem tednu izpadel kamenček. Sem nesla reklamirat pa so rekli da se to ne da.
0
Nazaj na vrh
celica
Starost: 38Pridružen: 28. apr 2007Prispevkov: 333Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. maj 2008 21:58
Povezava do prispevka
mayciky je napisal/a
A v 925 pa vzamejo prstan v zakup in potem izbereš drugega. Za rojstni dan sem dobila prstan, ki se mi vsepovsod zapleta (v lase, puloverje,...) inmi gre že pošteno  

Meni se je ena njihova zapestnica strgala in ker se je ni dalo popravit, so mi zamenjali za novo brez problema. So mi polepšali dan. Tako da po mojem bi ti morali zamenjati... Rabiš pa zraven račun oz. certifikat.
0
Nazaj na vrh
mayciky
Starost: 40Pridružen: 11. maj 2007Prispevkov: 598Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2008 10:02
Povezava do prispevka
Hmmm sicer nimam ne računa ne certifikata    bom vseeno poskusila, drugače pa v zlatarno...
0
Nazaj na vrh
celica
Starost: 38Pridružen: 28. apr 2007Prispevkov: 333Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. maj 2008 10:15
Povezava do prispevka
Jaz sem imela samo certifikat - na takem rdečem kartončku, zato ker je bila zapestnica enako kot pri tebi rojstnodnevno darilo, kar sem tudi povedala. Pa ni komplicirala. Se ti splača it probat prvo k njim. Ker jaz sem jo prvo nesla popravit v zlatarstvo in so mi jo še dodatno poškodovali, čeprav so trdili, da je bila že prej - saj se je videlo da so stavka že na pamet naučeni.
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. maj 2009 14:07
Povezava do prispevka
Tofsy je napisal/a

Kakšen pa so cene malo bolj masivnih srebrnih prstanov, izdelanih po naročilu, pa gravura spodaj in zunaj?  (imela bi graviran napis iz Gospodarja prstanov)

THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Srebrnina 925
Stran 2 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kate se je vedno upirala pravilom hitre mode in cikličnim trendom, saj daje prednost klasičnemu slogu