Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Spedenaj moj avto 2010 in predelani avtomobili

Pojdi na stran 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11
KrvavaMeri
Starost: 37Pridružen: 5. nov 2007Prispevkov: 7853Kraj: Zagorje ob SaviStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2010 14:59
Povezava do prispevka
Res mi je žal, da nam ni uspelo. 
mejkap - blog o ličenju
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2010 15:03
Povezava do prispevka
lufchi je napisal/aUpam, da jih je vsaj malo sram (ampak močno dvomim) Angry

Verjemi, da ji ni.

estelle je napisal/a škoda... ni več pravice na tem svetu...

Hm, je kdaj bila?
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
lufchi
Starost: 41Pridružen: 3. jul 2005Prispevkov: 409Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2010 15:17
Povezava do prispevka
ne sekiram se toliko zaradi rezultata, ampak zato, ker niso izpadli niti tisti, kjer je bilo nabijanje tako očitno, da bi še ga slepec videl (tip s TT-jem si je nabil glasove na 10.200 potem je 2 tedna stagniral, zdaj pred koncem pa spet nabil za skoraj 5.000)
mislim .. a je lahko še bolj očitno? in potem za nameček še nobenih sankcij ..

TO me pa res razjezi Dead Angry

odslej bojkotiram žilet Evil Smile pa mercator Evil Smile pa A3M (sam te bi v vsakem primeru, ker v doglednem času nisem načrtovala predelave avta Clown )
Nazadnje urejeno 25. nov 2010 15:19; skupaj popravljeno 1 krat
Hvala vsem, ki ste pomagale pri pedenanju mercedesa - PL POWAH ;)
0
Nazaj na vrh
estelle
Starost: 39Pridružen: 30. maj 2008Prispevkov: 3817Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2010 15:19
Povezava do prispevka
Eh, Tanja... saj maš prav. Nevem kako je bilo v prejšnjih režimih (socializem), ko so še danes naši (stari) starši tako navdušeni nad njim, češ da so takrat bili odnosi med ljudmi drugačni, da so si vse delili, ni bilo toliko favšije ipd... Idealizacija socializma do amena v glavnem. No ok, za to bi že rabili drugo temo.

"As we advance in life it becomes more and more difficult, but in fighting the difficulties the inmost strength of the heart is developed." -
-- Vincent Van Gogh
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45033Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2010 15:46
Povezava do prispevka
estelle je napisal/aNevem kako je bilo v prejšnjih režimih (socializem), ko so še danes naši (stari) starši tako navdušeni nad njim, češ da so takrat bili odnosi med ljudmi drugačni, da so si vse delili, ni bilo toliko favšije ipd...

Ja, vsekakor je bilo bolje. Mnogo bolje (pa nisem stari starš). Ampak pravice pa vseeno ni bilo, vsaj ne vedno in za vse, žal, oz. so bile drug(ačn)e težave. Ampak menjam za pretekle čase any time.
No, dovolj OT.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Navy
Starost: n/aPridružen: 13. jul 2008Prispevkov: 1578Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2010 15:50
Povezava do prispevka
Tudi meni je žal, da nam ni uspelo, ampak lufchi: verjetno bodo izbranemu avtomobilu obesili vso plastiko, ki jo bodo našli v svojem skladišču pod prašnimi prevlekami. Big smile

Sicer pa menim, da bodo organizatorji resnično izbrali avto, za katerega bodo presodili, da ga bo najceneje urediti. Me pa vseeno zeloooo zanima kakšen bo rezultat. Zanimivo bi bilo tudi, če bi sproti nalagali fotografije; tekom dela, ampak bo verjetno samo before in after fotka. Unhappy

0
Nazaj na vrh
lufchi
Objavljeno: 25. nov 2010 15:56
Povezava do prispevka
hihi, Navy Clown

sicer pa na enem avtomobilskem forumu pravijo, da za 10k € niti ne more biti toliko narejenega kot bi laik kot sem jaz pričakoval Embarrassed

za končno podobo izbranega avta pa bo treba počakat do marca (takrat bo namreč "pedenanje" dokončano). Tudi jaz mislim, da bo samo before in after posnetek, kljub temu pa si boš lahko "after" ogledala tudi v živo, saj se bo moral avto udeleževati raznih promocij in podobnega Wink
0
Nazaj na vrh
glista
Starost: n/aPridružen: 2. mar 2006Prispevkov: 6141Kraj: Na vrhu!!!Status:Offline
Objavljeno: 25. nov 2010 21:49
Povezava do prispevka
eh, škoda.  je bilo pa zabavno sodelovati. 
PL POWER!
0
Nazaj na vrh
jessyca
Starost: n/aPridružen: 20. sep 2008Prispevkov: 484Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. nov 2010 22:38
Povezava do prispevka
Mi je žal da sem prepozno opazila tole temo, drugače bi tudi jaz glasovala zate lufchi (oziroma za tvojega fanta), če že mojemu ni uspelo sodelovati. On je tudi namreč poslal prijavo, celo kupil brivnik (večina je verjetno napisala kar 10 kolegov) in poslal račun (sicer bolj zadnje dni prijave, ampak še vedno do roka) - no in ga sploh ni bilo med prijavljenimi! Nato sva jim še poslala mail (kjer piše da ti odgovrijo v roku 24 ur), pa nisva dobila nikoli nobenega odgovora  Saj po eni strani morda celo bolje, glede na to kar berem...

Navy je napisal/aZanimivo bi bilo tudi, če bi sproti nalagali fotografije; tekom dela, ampak bo verjetno samo before in after fotka. Unhappy

Lansko leto so objavili fotografije tudi med delom - ne samo before in after... Samo ne vem pa če so vse fotografije na koncu naložili ali so jih sproti nalagali.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. nov 2010 11:53
Povezava do prispevka
lufchi si napisala mail organizatorjem? Taki primeri so pa ja očitni, ne se pustit!
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
lufchi
Objavljeno: 26. nov 2010 12:00
Povezava do prispevka
popoldne bova poslala Wink
hvala za skrb Thumbs Up
0
Nazaj na vrh
TEJAgirl
Starost: 41Pridružen: 9. nov 2007Prispevkov: 1958Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. nov 2010 14:44
Povezava do prispevka
Poročaj, kako se bo razvilo, če bodo sploh kaj odgovorili in reagirali .
0
Nazaj na vrh
lufchi
Objavljeno: 26. nov 2010 14:51
Povezava do prispevka
velja Thumbs Up
0
Nazaj na vrh
Cama
Starost: -13Pridružen: 20. dec 2004Prispevkov: 1301Kraj: Kraški svetStatus:Offline
Objavljeno: 29. nov 2010 14:36
Povezava do prispevka
So že kaj odgovorili?
www.dlvkos.si
0
Nazaj na vrh
lufchi
Objavljeno: 4. dec 2010 11:41
Povezava do prispevka
cama, tebe sem pa čist spregledala Embarrassed

odgovora ni bilo nobenega, sicer ga pa tudi ne pričakujem, saj je zmagal ravno tisti najbojl očitni goljuf! mislim, da je bilo celo tekmovanje zrežirano in so ravno temu avtu nabijali glasove organizatorji ...

mah .. karnekaj Dead
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Spedenaj moj avto 2010 in predelani avtomobili
Stran 10 od 11
Pojdi na stran 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Nošenje bele barve v vročih poletnih mesecih je skorajda obvezno – in tako so tudi lahke in zračne bele obleke obvezen del poletne garderobe.