Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Sophyto naravna kozmetika

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
PEPALEPA
Starost: 45Pridružen: 20. apr 2009Prispevkov: 5Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. jul 2009 11:48
Povezava do prispevka
Pozdravljene,
 
mene pa zanima, če katera od forumašic uporablja to kozmetiko in kakšne so izkušnje. Tanja, tvoje mnenje me prav tako zanima, saj se mi je zazdelo, da njihova filozofija upošteva spoznanja o pravilnih tretmajih kože (ki smo jih mi spoznali na tem portalu). Na spletu so dostopne sestavine njihovih izdelokov, če si že kaj gledala...
 
lp
0
Nazaj na vrh
flamingo123
Starost: -14Pridružen: 2. sep 2008Prispevkov: 430Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 19. avg 2009 11:11
Povezava do prispevka
Meni je ta kozmetika ful všeč.Ne vsebuje eteričnih olj,njihov bio alkohol je prisoten v manj kot 1%,sem dobil  na mail,ko me je zanimala procentura tega alkohola,da ga je res minimalno.
Imajo Soil Assosiation certifikat,bazirani so na Aloa veri v povprečju vsebujejo od 90 do 95% organskih sestavin ,veliko povdarka dajo na PH,da se spet vzpostavi ravnovesje, če je to porušeno.
Jaz sem si nabavil in uporabljam Skin energising serum in pa kremo normalising.Ima paše testerje polifinolnih kapljic,ki so pa preveč tekoče,mi niso tolk všeč.
Krema ima vonj po majonezi,pamalo ,dlje se vpija amak nakoncu izpade mat.
So se mi pa na začetku pojavili majhni mozolčki,ki so sedaj zginili.
Serum je pa tudi fajn,samo mi je samostojno premalo.
Tako,da vsem,ki kvalitetno organsko kozmetiko,ki ne vsebuje eteričnih olj,kar je čudež za organičarje je Sphyto ful fajn..Se splača patudi cne so za tako kvalitetne sestavine ugodne.Jaz ji,kar zaupam,še posebno ker so končno dojeli,da so eterična olja in dražeči ekstrakti mierda za kožo.
 
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2009 15:52
Povezava do prispevka
To kozmetiko uporabljam dva meseca, in sicer Ultra blag čistilni gel, Bio-aktivni tonik PurifyEenergise, Skin energising vlažilni spodbujevalni serum in vlažilno kremo Mega Omegas. Meni se zdi izvrstna, sploh ker ne uporabljajo dražečih eteričnih olj.
S pomočjo te nege sem uspela skoraj popolnoma odpraviti iritantni kontaktni dermatitis (ki sem ga najbrž "pridelala" s kremo Skin Doctors), ki mi ga niso uspela odpraviti niti antibiotična mazila.



0
Nazaj na vrh
mecajek
Starost: n/aPridružen: 6. dec 2005Prispevkov: 618Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2009 21:40
Povezava do prispevka
Flamingo ti to uporabljaš sedaj namesto Clinique? Je boljša kolekcija?
0
Nazaj na vrh
flamingo123
Starost: -14Pridružen: 2. sep 2008Prispevkov: 430Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. sep 2009 20:58
Povezava do prispevka
Kakor vzameš.Saj jaz od Clinique ne uporabljam cele kolekcije,samo Cram oz. to z novim imenom.
Glede Sophyta ni slaba,ta Energising serum ima kvalitetne sestavine,krema je pa malo posebna, oboje moram uporabljati v kombinaciji,drugače mi je premalo.
Za naravno zadevo je super že zaradi tega,ker ne vsebuje eteričnih olj,samo imajo pa tipičen marketing za organske frike pa to filozofijo,da moraš uporabljati vse od enega proizvajalca
Mi pa ni nobena stvar škodovala,samo ni pa nek čudež.
Clinique Super Rescue Antioxidant krema je zelo dobra in jo imam za zimo+PC Hydrating kremo,ki mi je pa še boljša.
Če pališ na" naravno" potem, ti bo mogoče Sophyto ok. aja zanimivo,da je na moji koži dotalno nekomedogena zadeva,pore se mi sploh ne mašijo več razen prva 2 tedna je bilo malo problemov.
0
Nazaj na vrh
mecajek
Starost: n/aPridružen: 6. dec 2005Prispevkov: 618Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 21. sep 2009 21:54
Povezava do prispevka
Flamingo od PC misliš Hydrating Treatment Cream?
ali Hydralight Moisture-Infusing Lotion With Antioxidants?


0
Nazaj na vrh
flamingo123
Starost: -14Pridružen: 2. sep 2008Prispevkov: 430Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 22. sep 2009 13:19
Povezava do prispevka
Hydrating Treatment Cream uporabljam.
Ta druga, smrdi po enotedenskih prešvicanih nogavicah,sem imel tester.
Pa ni nujno če,meni odgovarja,da bo tudi tebi,ker je potencialno komedogena zaradi Octyl stearate,ki pa meni ne dela problemov.
Se opravičujem za OT.
0
Nazaj na vrh
st
Starost: 11Pridružen: 24. apr 2005Prispevkov: 1859Kraj: SlovenijaStatus:Offline
Objavljeno: 11. dec 2009 10:40
Povezava do prispevka
Tanja, torej tudi za mojo zmešano kožo (malce se ti sanja kakšno imam, upam) bi bila ta kremca za sprobat oz. ti izdelki? Full me je navdušila, no, branje o tem me je čisto napalilo! Je in bila bi tudi za mastno kožo?
Nisem pa sigurna da bi mi odgovarjala aloe vera. Enkrat se spomnim, da sem fasala neko alergično reakcijo, ki sem se namazala z neko kremo po sončanju z aloe vero.

Poskusni set - a to so kao testerčki? A te megas kreme ni vmes.

Kdor ne govori, kar misli, tudi ne bo delal, kar govori.

We are masters of unspoken words and slaves of the ones we spoke of.

;-{)
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 11. dec 2009 11:42
Povezava do prispevka
St, Mega Omegas je tudi za mastno kožo, če le-ta potrebuje vlago in je ne naneseš preveč. Plus je, da je tudi čudovito mazljiva, kar pomeni, da se jo lahko nanese zelo na tanko. Pri a.j. je bil to problem, če si hotel tanek nanos, si moral imeti kožo še vlažo od vode ali tonika, da se je lepo razmazala.

Ja, sem pogledala: izgleda, da v setu res ni Mega Omegas - morda pa imajo testerje? Najbolje, da se jih kontaktira in vpraša, ker res ne vem.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
romy
Starost: -14Pridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 11066Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. dec 2009 9:46
Povezava do prispevka
Tanja, hvala za namig, kaj bi brez tebe

Potrjujem, da je krema Mega Omegas najboljše kar se mi je zadnje čase zgodilo od kozmetike. Sestavine je že Tanja pokomentirala na hitro (nobenih eteričnih olj, alkohola ipd. bedarij). Občutek na koži je fantastičen. Res nežna krema. Sama imam normalno kožo pa mi je ravno prav. Na suhih predelih nanesem bolj debelo (ali pa pikico olivnega olja spodaj). Mastne kože sicer nimam, ampak je krema tako lepo mazljiva, da jo lahko naneseš ultra malo. Vpije se takoj in ne pušča mastnega leska (kot Alverde Jojoba pri meni). Če čez nanesem tekoči puder se ne svaljka in ne bremza. Diši zelo podobno kot Alverde Jojoba, Omegas je malo lažja in precej lepše mazljiva. Aja, okoli nosa imam jaz nonstop neke izpuščaje (ne vedo kaj je) in poročam kako se bo tam obnesla na dolgi rok.

Res priporočam, pri meni bo stalnica

0
Nazaj na vrh
alexa
Starost: n/aPridružen: 16. jan 2005Prispevkov: 6840Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 16. dec 2009 10:14
Povezava do prispevka
Wow tele kreme so antiok. bombe. 
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 45Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. dec 2009 10:58
Povezava do prispevka
Jaz jo nameravam naročit, samo moram gledat, da bom doma, ko prinese dostavna služba (škoda, da ni prek pošte tudi možnost). Sem se še vedno lovila s kakšnimi dostavljalci, upam, da se sedaj ne bom.
Saloni, ki imajo to znamko so pa izven mojih poti po Lj.
 
Če je lažje strukture kot DM jojoba še toliko bolje, tista je bila za cel obraz premastna (meni), fantu pa je super ustrezala.
 
0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. dec 2009 13:32
Povezava do prispevka
Kremo Mega Omegas uporabljam od sredine julija (upam, da danes dobim tretjo tubo), poelg te kreme pa še čistilni gel (ki ga bom zdaj zamenjala s peno), tonik purify&energise, polifenolne kapljice, serum skin energising, v obliki testerjev imam piling in masko. Z vsem sem nadvse zadovoljna in sploh ne razmišljam več, katero negovalno kozmetiko nabaviti.
0
Nazaj na vrh
ana25
Starost: 122Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. dec 2009 14:51
Povezava do prispevka
Zaenkrat sem preizkusila le polifenolne kapljice, ki mi niso niti najmanj všeč (zelo močen vonj, alkohol precej pri vrhu - na 3. ali 4. mestu, neprijetno ščemenje po nanosu). Na preizkus čakata še tonik in serum, poročam.
MegaOmegas pa ne vem, če bom preizkusila, ker trenutno ne rabim takega izdelka. (Imam doma dovolj stvari za porabit + ugotovila sem, da pri meni res drži: manj je več! )
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 16. dec 2009 15:48
Povezava do prispevka
Romy

Ana, verjamem, sploh ker so precej intenzivne, ampak to ni nujno slabo.
Bom kar kopirala, ker imam ravno pri roki ...

Zaradi izjemno visoke vsebnosti biološko aktivnih sestavin v Sophyto preparatih se lahko zgodi, da ob njihovi uporabi občutite vam do sedaj neznane učinke. Le-te smatramo za pozitivne reakcije. Te reakcije običajno izkusijo uporabniki, katerih naravni zaščitni plašč kože je porušen. Ko se le - ta obnovi, do teh reakcij praviloma ne prihaja več.
________________________________________

Pekoč občutek
Pojavi se zaradi neskladja v PH-ju izdelkov in kože. Vsi Sophyto izdelki imajo PH v razponu od 4.6 do 5, kar omogoča koži optimalno delovanje in regeneracijo. Običajno pride do pekočega občutka takrat, ko je naravni zaščitni plašč kože porušen. To pomeni, da je PH kože previsok ali prenizek, da bi ji omogočal optimalno opravljanje njenih naravnih  funkcij. Ko se naravni zaščitni plašč kože obnovi, praviloma do pekočega občutka ne prihaja več. V primeru, da se pojavi, ta občutek običajno traja le nekaj sekund.

Je pa tako, da tudi mene sploh pozimi včasih peče po vsem, kar ni čisto olje, ker je koža pozimi precej 'zblojena', načeta od suhega zraka zaradi ogrevanja in mraza zunaj. Alko pri taki sestavi jaz spregledam, pa na 3. mestu mi je še nekako sprejemljivo - oz. odvisno od izdelka in občutka, tu me ne moti, ker se mi zdi (po vonju in občutku), da ga je manj kot pri novi jojobi ...
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Sophyto naravna kozmetika
Stran 1 od 14
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
V razvitih državah se pomanjkanje vitamina B12 običajno pojavi pri dojenih otrocih, katerih matere so vegetarijanke ali veganke.