- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano
- Make up &
ličenje - Moda &
stilZadnje novice
Najbolj brano
- Rekreacija &
hujšanjeZadnje novice
Najbolj brano
- Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano
- Nosečnost &
starševstvo
avene aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, glycerin, cyclomethicone, ethylhexyl palmitate, glyceryl stearate, stearyl alcohol, bisethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, methylene bis- benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, potassium cetyl phosphate, aqua, pvp/eicosene copolymer, butylparaben, caprylic/capric triglyceride, decyl glucoside, disodium edta, ethylparaben, parfum, isobutylparaben, magnesium aluminium silicate, methylparaben, phenoxyethanol, propylparaben, sorbic acid, titanium dioxide, tocopheryl glucoside, triethoxycaprylylsilane, trimethoxycaprylylilane, xanthan gum, zinc oxide.
Zanima me, če je v redu ter koliko je komedogena. Našla sem dve komedogeni sestavini, faktor pa je 20.
Pa še eno vprašanje. Ravno prejšnji teden je bil moj dragi v MB, pa sem ga poslala v Mullerja po AOK-jev tonik. Revež pa se med vsemi izdelki ni razvno znašel (še posebej, ker na embalaži sploh ne piše tonik) in mi je prinesel AOK-jev pure balance vlažilni fluid.
Sestavine:aqua, glycerin, dimethicone, hexanediol, alcohol denat, distarch phosphate, ethylhexyl stearate, sucrose distearate, propylene glycol, cetearyl alcohol, camelia sinesis, panax ginseng, pinus sylvestris, ribes nigrum, 1,10-decanediol, 10-hydroxydecanoic acid, sebacic acid, aluminium starch octenylsuccinate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, xanthan gum, biosaccharide gum-1, sucrose stearate, sucrose, sodium stearate, parfum, methylparaben, propylparaben, phenoxyethanol.
Po sestavinah se mi ne zdi slab. Zanima pa me, ali ga lahko uporabljam namesto tonika.
Hvala za odgovor in pozdravček!
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...