LIVvy je napisal/aEowyn, to je cena kastriranega mačka in mislim, da se ne bi dalo več nižat, razen, če bi bilo z njim kaj narobe ali pa če bi bil že starejši. Ceno se namreč določa glede na to ali imaš muco za razplod ali ne.
So pa takšni maine cooni z jajci (se pravi za razplod) pri nas in pri vzhodnih sosedih okrog 800 €. Tik čez zahodno mejo pa cena že skoči na 1200 € in več, tudi do 2000 € (sem spraševala na razstavi v Veroni), medtem ko so kastrirani 800 €.
Cene pri nas so zelo zmerne in teh bigbubblerjinih 500 €, bi komot lahko bilo tudi 600.
Pri nas za Irona, ki je pol bratec Bigbubblerja, je cena že bila 600€, je bil tudi kupiljen kot hišni ljubljenček in razstavni neutrum. Če ne bi bil kastriran, bi cena bila 900€, kar je še vedno malo v primerjavi s tujino.
Je pa res,da ima maček opravljene vse teste, ki so potrebni, kar se meni zdi precej pomembno.
Bigbubbler, vidim da ste uživali na razstavi. Nas ni bilo, sem jaz glede tega bolj skeptična. Se mi zdi,da moj Iron ne bi bil ravno navdušen. Beniju pa čestitke.
Lp tudi od Irona: