Jaz sem bila na razstavi v soboto. Občutki so precej mešani...bilo je ogromno lepih muc, sploh main cooni so mi bli všeč. Po drugi strani pa so se mi mucki smilili, tako da me po vsej verjetnosti nadaljnih 10 let spet ne bo na mačje razstave. Redke so bile mačke, ki se niso stiskale v kakšnem kotu, za pregrinjalom ali v hiški. Nekatere so tudi mijavkale (sploh en mladiček, ne vem koliko časa je mijavkal, lastnika pa od nikoder

). Nekaterim so lastniki celo naštimali čipkaste ovratnike okoli vratu, katastrofa. Skratka, po mojem mnenju bi morali vse te razstave z zakonom prepovedati. Zame je to mučenje živali, cel dan morajo biti v kletkah, niti normalno ne more it na wc, brez da bi jih nekdo opazoval... Potem pa lastniki še razpravljajo, da vedno z razstave prinesejo domov čist wc...halo, že to precej pove o tem koliko mačke "uživajo" na razstavah.

Da ne govorim iz kje vse mačke vozijo in koliko časa morajo biti na poti, da jih potem lahko lastniki razkazujejo na razstavah. Tako kot pravijo da nekateri starši prenašajo svoje neizživete ambicije na otroke, se očitno nekateri obnašajo tako tudi do svojih mačk.
Sem pa kupila par stvari na stojnici od Mačjelovke (med drugim tudi Streline uhančke

).