Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Problemi s seksom

Pojdi na stran 1 , 2
pupa79
Starost: n/aPridružen: 8. sep 2008Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. sep 2008 18:34
Povezava do prispevka
že nekaj časa spremljam tale forum in vidim kako dobro svetujete, zato sem se odločila napisat moj problem, mogoče mi bo pa katera znala svetovat...

moj problem je v tem, da imam zadnje čase prav odpor do seksa. že samo ko pomislim na seks, mi je vse čudno. včasih sem jemala seks ful na lahko in mi ni bilo problem seksati z nekom samo za eno noč, zdaj pa če na to pomislim, mi je kar slabo in se sploh ne morem predstavljat sebe v tej vlogi. ok, res sem imela dosti slabega seksa kje rni bilo ravno veliko užitka, ampak velikokrat je bilo pa tudi noro in si želim to spet doživet, obenem se mi pa že misel na seks upira. problem je pa v tem, da se zdaj že en mesec dobivam z enim fantom, ki se zanima zame in mi je res všeč. in me je strah, ker mislim da bova začela hodit in kako naj mu potem povem, da nočem seksa??? sigurno bo mislil psiho ženska, no saj se tudi sama sebi zdim malo psiho ampak ne vem, vsa sem zmedena zaradi tega in bom ful vesela kakega nasveta...

LP!
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 8. sep 2008 18:51
Povezava do prispevka
Ne skrbi, nisi čudna in nisi edina. O tem je bilo že kar nekaj govora v teh temah:

Sex

KT in libido

Popestritev zveze

Boleč spolni odnos

Spolni odnosi - kako pogosto v resni zvezi?

Ne vem, kaj bi pri tebi lahko bil razlog, KT, stres, hormonske spremembe, slabe izkušnje... Zato najbolje, da si ogledaš vse zgornje teme, kjer se je javljalo že kar nekaj punc s takimi problemi.

Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
AngelEye
Starost: 38Pridružen: 28. apr 2006Prispevkov: 3479Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 8. sep 2008 20:06
Povezava do prispevka
Včasih, no kar pogosto imam tudi sama probleme s tem...verjetno zaradi stresa, ki mi ga povzroča fax in ostale težave.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them. (W. D.)
0
Nazaj na vrh
Ic3PrIncZ
Starost: 39Pridružen: 9. okt 2004Prispevkov: 3133Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 8. sep 2008 20:25
Povezava do prispevka
Jaz sem pa že od stalno na nečem podobnem. No sex se mi ravno ne upira, mi pa nič ne matra, lahko mesece in mesece (pomojem celo leta) preživim brez, pogosto mi sploh ne paše... Skratka podn Smile
Če se bosta s fantom ujela in bo zadeva prerasla v kaj več, potem sploh ne bo problema. Malo je hecno, ker ponavadi v taki situaciji, slej ko prej pomisliš, da bi bila intimna z njim. Še posebej se to dogaja v svežih zvezah. Skratka, mene so moji dečki čakali tudi po nekaj mesecev in nobenemu ni bilo nič hudega. Če pa imaš namen imeti zvezo čisto brez sexa, zna pa marsi kdo hitro pobegnit. Odvisno tudi od tega, kaj mu lahko drugače nudiš in kako se bosta zapletla.
Light travels faster than sound! This is why some people appear bright until you hear them speak.
0
Nazaj na vrh
Anisja
Starost: 39Pridružen: 20. jan 2007Prispevkov: 1452Kraj: Na realnih tlehStatus:Offline
Objavljeno: 8. sep 2008 20:42
Povezava do prispevka
Jaz sem imela tudi včasih obdobja, ko mi ni bilo čisto nič do seksa in sem si čisto lahko predstavljala preostanek življenja brez njega. Pa se je vse spremenilo ko sem začela s sedanjim fantom in po dobrem letu v zvezi sem prav seks manijak. Tako da čisto možno, da se bo tvoj odnos do seksa spremenil, ko boš spoznala pravega fanta- še posebej čez nekaj časa, ko se bosta vedno bolj poznala in točno vedela, kaj komu paše.
If you know EXACTLY what you are going to do, what is the point of doing it? (P.Picasso)
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 42Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 9. sep 2008 10:57
Povezava do prispevka
Pupa, preberi si nekaj na temah, ki jih je prilimala Paisley (posebno Sex in Spolni odnosi - kako pogosto v resni zvezi).

Na kratko pa ti lahko povem da je šlo veliko žensk skozi fazo "frigidnosti", ki je nastala iz takih in drugačnih razlogov in je tudi minila. Vseeno je zaskrbljujoče da se ti kljub frišnemu poznanstvu (predvidevam da ti je fant zelo všeč? Če razmišljaš o zvezi z njim?), kjer je ponavadi velika želja po spolnosti seks upira (prehodna "frigidnost" se namreč velikokrat pojavi v stalnih, dlje trajajočih zvezah, ko sta se partnerja že nekako navadila drug na drugega in sta v nekem seksualnem "vakuumu"). Tu-pri tebi (MHO) obstaja nek problem in že to da iščeš nasvet je velik korak naprej. Priporočam, da se temu posvetiš - ne samo prek foruma, ampak tudi prek strokovne literature in drugimi viri.

Seks ni vse, je pa veliko. In po mojem mnenju je bistven element zveze, način dokazovanja naklonjenosti, ljubezni in medsebojne harmonije. Zato sem pistaš tega, da se naredi vse, da se posameznik potrudi raziskati svojo spolnost in poiskati probleme, ki ga na tem področju pestijo. Vsak zase je odgovoren si pomagati sam. To ne pomeni da se moraš siliti v seks zavoljo partnerja (ali ker se to nekako pričakuje od tebe), ampak da sam sebe tako raziščeš in si spucaš v glavi, da si seksa želiš, da v tem uživaš in to jemlješ kot eno izmed najlepših stvari v življenju. Tudi najboljša moška seks mašina ti ne more pomagati pri tem, če si sama ne boš pomagala. In slabega seksa ni, če se ga lotiš na pravi način s pravo osebo, kateri znaš povedati kaj te vznemirja, kaj te razveseljuje in kaj ti pomaga priti do orgazma.

To da si seks jemala na "lahko" pa ni noben dokaz da prej nisi imela problema. Gre najbrž samo za to da si sedaj bolj odgovorna, zrela in pametnejša (in veš da s s seksom, ki je samemu sebi namen ne pridobiš prav ničesar, razen moralnega mačka) in na osnovi prtljage presojaš kako bo v nadaljnje in to se podzavestno izraža kot odpor do seksa.

Samo nekaj se vprašaj (seveda ni treba tu odgovoriti), in sicer, če si doživela kdaj orgazem med seksom? Če je odgovor negativen, pomeni, da se še nisi dovolj posvetila sami sebi in svoji spolnosti. Dejstvo je, da je redkokatera ženska nesposobna organsko doživeti orgazem (to pomeni da ima neko organsko motnjo, ki ji popolnoma preprečuje doživetje orgazma) ampak je zgolj nesposobna biti iskrena do svojega partnerja in do sebe. Orgazem seveda ni nuja, nikakor, kot se jaz rada izrazim - je češnjica na vrhu torte, ampak torta je tudi brez češnjice lahko zelo dobra. Ampak je dejstvo tudi to, da je orgazem hudičevo dobra motivacija za seks, ali vsaj približna pot do njega. Vsak normalen moški pa se bo maksimalno potrudil, da svoji partnerici ugodi, in tudi bo, če boš le znala povedati kako. Ne moreš pričakovati dobrega seksa, če revež sploh ne ve kaj bi delal natanko in pol dela pač kakor se mu zdi najbolj prav, kar pa je zate lahko popolnoma neustrezno.

No pa sem rekla na kratko...LOL

Skratka, razišči se, spoznaj se, zagotovo obstaja nekaj kar te bolj spolno vznemirja kot nekaj drugega in delaj na tem. To ti bo obudilo željo po seksu (ne po bližini, ne po pozornosti nekoga, ne po preganjanju dolgčasa, ne po potrebi da delaš kar od tebe pričakujejo) S partnerjem (oz. bodoči fantom) pa bodi iskrena in odprta, če je seveda takega zaupanja vreden.


Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
golobicka
Starost: 40Pridružen: 13. mar 2006Prispevkov: 106Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. apr 2009 14:10
Povezava do prispevka
Obujam staro temo, ker resnično rabim vaš nasvet.
Par mesecev nazaj sem spoznala tipa, ki mi je resnično všeč (tako vizualno kot tudi karakterno) in ki se dobro ujameva, skoraj povsod. Problem pa je nastal (ne na začetku, ampak sedaj, ko sva že skoraj na realnih tleh) pri seksu. Namreč on lahko stvar dokonča samo, če pridem tudi jaz do vrhunca. Ampak, še nikoli v življenju nisem doživela orgazma med seksom in ne vem kako ga sploh lahko (sama pa to lahko nardim brez kakršnega koli problema).

In tako se nama je že prakrat zgodilo, da noben od naju ni dokončal stvar, ne jaz ne on... (si lahko predstavljate kako to izgleda )

Sedaj pa ne vem poti naprej? Ima katera kakšen nasvet ali podobno izkušnjo?
0
Nazaj na vrh
lejc
Starost: n/aPridružen: 26. nov 2008Prispevkov: 20Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2009 0:01
Povezava do prispevka
Največji problem je ravno v tem, da med seksom razmišljaš, da zdaj pa moraš doživet orgazem, da boš s tem zadovoljila svojega fanta in posledično nisi sproščena. Sama sem imela podoben problem, ker sem hotela prit do vrhunca in sem o tem razmišljala. Kasneje, ko sem to odmislila, pa je šlo. Mogoče tudi zaradi tega, ker partnerja bolj spoznaš in bolj zaupaš, kaj ti paše, kdaj, kje itd.
 
Najbolse bo, da odmislis vse prejšnje neprijetne seks momente, se sprostis in uživaš do konca. Mogoče ne boš takoj doživela vrhunca, ga bos cez nekaj časa. Vaja dela mojstra. Fantu pa pokaži, da te kljub vsemu zadovolji in da ti paše, da bo lahko tudi sam 'dokončal'.
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 41Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2009 12:16
Povezava do prispevka
Hm, ni čisto tako. Precej žensk ne doživi orgazma samo od penetracije, pa ne zato, ker niso dovolj sproščene. Pa saj ni panike, pač vključi še "ročno stimulacijo".
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45018Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2009 13:56
Povezava do prispevka
golobicka je napisal/aIn tako se nama je že prakrat zgodilo, da noben od naju ni dokončal stvar, ne jaz ne on... (si lahko predstavljate kako to izgleda )

Huh, predvsem si predstavljam, kakšen pritisk in stres to pomeni zate. In da bo to zadeve še otežilo in poslabšalo, ker ti bo samo to hodilo po glavi, še dodatno boš pod pritiskom in stresom in bosta v začaranem krogu. Daj mu to vedeti (pa upam, da je dovolj 'pameten' (trenutno ne najdem primernejšega izraza), da mu bo to jasno in bo razumel, da s tem zadeve le še poslabšuje).
Sicer pa kot je dejala Pais.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Alena
Starost: 45Pridružen: 12. maj 2004Prispevkov: 23299Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2009 13:59
Povezava do prispevka
Predlagam, da si prebereš knjigi Dajmo se dol 1. in 2. del. Piše tudi o takih težavah, knjiga je fajn napisana, na trenutke obrne na hec. Je pa fajn, da ju prebere tudi fant, človeku da mislit.
 
Predvsem pa čim manj obremenjevanja, čeprav vem, da je težko.
0
Nazaj na vrh
golobicka
Starost: 40Pridružen: 13. mar 2006Prispevkov: 106Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. apr 2009 15:26
Povezava do prispevka
Hvala za vse odgovore. Res je, situacija je zelo stresna, tako zame kot za njega (saj poznate moški ego ). Na začetku nisva mela teh težav, ko pa je stvar prerasla prvo zaljubljenost se je to začelo in s tem sva se seveda začela oddaljevati. Težko je to prežvečiti, ker imava že brez tega nenormalno stresno življenje. Seveda sva se veliko o tem pogovarjala, ampak sva oba na to že tako pozorna, da ne moreva odmisliti in se popolnoma sprostiti. In tako se non stop vrtiva v začaranem krogu....

Danes si grem sposoditi knjigo Dajmo se dol in bom čez praznike naredila svojo domačo nalogo. Hvala za nasvete, upam, da bo maj prinesel bolj sončne dni in da bom imela še kakšno priložnost, da situacijo obrnem na bolje...držite pesti



0
Nazaj na vrh
ninnna
Starost: 39Pridružen: 18. jan 2006Prispevkov: 2123Kraj: pod kovtromStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2009 12:21
Povezava do prispevka
bolj praktičen nasvet: uporabita doggy style, ti pa si jo vmes čohljaj... ker pač veš, da boš doživela orgazem ob čohljanju in ti ne bo treba bit tok psihično obremenjena...
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
0
Nazaj na vrh
madeira*
Starost: 41Pridružen: 16. apr 2007Prispevkov: 4877Kraj: Pri morjuStatus:Offline
Objavljeno: 19. maj 2009 17:52
Povezava do prispevka
Še vedno imata tudi možnost, da dokončata oba sama, če vama seveda ni nerodno. Se bo naelektreno ozračje vsaj malo sprostilo
Vse, kar Kanibal napiše, + 1. :D
0
Nazaj na vrh
morskadeklica
Starost: -14Pridružen: 8. jul 2009Prispevkov: 55Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 11. jul 2009 3:02
Povezava do prispevka
uh uh uh meni je pa seks antistres pilula... Embarrassed
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Problemi s seksom
Stran 1 od 2
Pojdi na stran 1 , 2
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Fauci je dejal, da ne ve, od kod se je vzelo pravilo o socialni oddaljenosti dveh metrov, priznal pa je tudi, da ni bilo študij, ki bi priporočale maskiranje otrok.