Na katerem programu ste pa kaj gledali? Jaz sem se pred drugo uro vsidrala na Pro7, kjer so imeli kar zgodenj začetek rdeče preproge, saj je bil en njihov novinar tam in je malo čvekal z nominiranci. Vmes pa ni bilo komentiranja prireditve, kar je bilo super

in bi se Akanal moral zgledovati po njih in opustiti ideje, da bi Oskarje še naprej komentirala Andreja Virk žerdin. Ellen DeGeneres mi je bila zelo simpatična, sama prireditev pa nasploh prijetna (tiste dve uri, ki sem jih gledala, čakata me še drugi dve uri in podrobno seciranje oblek

). Malo sem preletela obleke še enkrat in sta mi absolutni favoritki Cate Blanchett in Penelope Cruz

Obleka Reese W. mi je bila sicer kar ok, mi pa sploh ni všeč preozek zgornji del, tudi nekako čudno se je držala v njem.
Babel je bil pa meni zelo všeč, nekako se mi je zdelo, da smo vrženi v te zgodbe in te osebe opazujemo iz neposredne bližine (if that makes any sense) in da ni vse popolno kot je to običajno v filmih. Nekaj zelo ganljivih momentov je, npr. ko policaji ustrelijo fantka in ga oče tam objema, drug sine pa se preda in jim govori naj pomagajo bratu... Pa scena z Bradom in Cate, ko mu reče, da se je polulala v hlače in ji nato pomaga... In tisto ubogo dekle, ki je iskalo ljubezen...
Ne vem, nekako človeški se mi je zdel. Ni pa bil za najboljši film, to sigurno ne.