Meni je bila zelo lepa Nicole Kidman, Cate Blanchett je bila pa "stunning", ni mi sicer uspelo videti celo obleko, le zgornji del, mi je bil pa ta
zelo lep. Kate Winslet je imela jako preprosto nežno zeleno obleko, meni zelo všečna, tudi frizura mi je bila všeč, cel paket je bil

J.Lo mi je precej dolgočasna v enih in istih oblekah, Naomi Watts je za moje pojme zgrešila z živo rumeno barvo, OMG Faye Dunaway je bila pa največji kiks večera. Ja, pa Cameron je imela tudi zanimivo obleko, samo mi ni čisto potegnila.
Naravnost čudovita mi je pa bila Penelope Cruz - meni je sicer ona zelo antipatična, včeraj je bila pa prelepa (!) v čudoviti obleki (pa drugače nisem privrženka volančkov oz. "perja"), z prekrasno oblikovanim zgornjim delom.

Zmagovalce bom komentirala kasneje, ko si celotno prireditev ogledam, uspelo mi je do 3.30 potem me je počasi pobralo. Sem pa bila zelo presenečena nad zmagovalcem za stransko vlogo, ker sem bila prepričana, da bo kipca domov odnesel Eddie Murphy, vseeno pa sem upala, da bo v tej kategoriji nagrajen Djimon Hounsou. Zelo zelo vesela sem bila za Forest Whitakerja, čeprav je bil moj favorit Will Smith v čudovitem filmu V Iskanju Sreče (a must see).