Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Podelitev Oscarjev - 2007 :P

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
deuce
Starost: 50Pridružen: 8. dec 2006Prispevkov: 642Kraj: medvodeStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 12:16
Povezava do prispevka
quote:08e37152ba="Lai Ming"Pa nekaj oblek je bilo res lepih :)i think i m gonna be sick.
vsaka podobnost z resničnim deuceom morda ni naključje.
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 12:17
Povezava do prispevka
Torej sej se mi je zdelo, da bom prej zaspala...samo grrr kaj morem bit lih iz nedelje na ponedeljek - zakaj ni v petek lai soboto recimo?

In tukaj imamo kar mene osebno najbolj zanima..... red carpet - my favourites!

Beyonce - prekrasna v belem

LAdy in red - Nicole:

Portia De Rossi:

Cameron Diaz:

Faye Dunaway

Jodie Foster

Maggie Gyllenhaal

Jennifer Hudson - všeč obleka in bolero

Naomi Watts

Grkinja J.LO:

Zelo lepa kraljica in oskarjevka Helen Mirren:

Gwineth Paltrow - hmm lep kroj, a mi barva ni všeč

Queen Latifah

Smith family

The winner for me!!!! Reese   

0
Nazaj na vrh
cunimuni
Starost: n/aPridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 1276Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 12:22
Povezava do prispevka
Ta obleka mi je zelo všeč:  
 ...res bi bila pa kakšna druga barva boljša...

Všeč mi je tudi     in pa itak  ...
www.natasamedvesek.com
0
Nazaj na vrh
candy
Starost: 43Pridružen: 27. avg 2004Prispevkov: 11856Kraj: KoperStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 12:26
Povezava do prispevka
Pa prooooooosim,  da ne bomo vseh slikic citirale in ponavljale - raje napišite čigava vam je všeč, čigava ne  bo bolj pregledno.
0
Nazaj na vrh
deuce
Objavljeno: 26. feb 2007 12:29
Povezava do prispevka
sramota za filmsko umetnost!
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 13:09
Povezava do prispevka
Meni je bila zelo lepa Nicole Kidman, Cate Blanchett je bila pa "stunning", ni mi sicer uspelo videti celo obleko, le zgornji del, mi je bil pa ta zelo lep. Kate Winslet je imela jako preprosto nežno zeleno obleko, meni zelo všečna, tudi frizura mi je bila všeč, cel paket je bil  J.Lo mi je precej dolgočasna v enih in istih oblekah, Naomi Watts je za moje pojme zgrešila z živo rumeno barvo, OMG Faye Dunaway je bila pa največji kiks večera. Ja, pa Cameron je imela tudi zanimivo obleko, samo mi ni čisto potegnila.

Naravnost čudovita mi je pa bila Penelope Cruz - meni je sicer ona zelo antipatična, včeraj je bila pa prelepa (!) v čudoviti obleki (pa drugače nisem privrženka volančkov oz. "perja"), z prekrasno oblikovanim zgornjim delom.

Zmagovalce bom komentirala kasneje, ko si celotno prireditev ogledam, uspelo mi je do 3.30 potem me je počasi pobralo. Sem pa bila zelo presenečena nad zmagovalcem za stransko vlogo, ker sem bila prepričana, da bo kipca domov odnesel Eddie Murphy, vseeno pa sem upala, da bo v tej kategoriji nagrajen Djimon Hounsou. Zelo zelo vesela sem bila za Forest Whitakerja, čeprav je bil moj favorit Will Smith v čudovitem filmu V Iskanju Sreče (a must see).
0
Nazaj na vrh
cunimuni
Starost: n/aPridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 1276Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 13:20
Povezava do prispevka
Na katerem programu in ob kateri uri je ponovitev?
www.natasamedvesek.com
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 42Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 13:25
Povezava do prispevka
Mene je pa Naomi preveč spominjala na Cate Blanchett izpred dveh let: barva obleke, pas.
0
Nazaj na vrh
deuce
Objavljeno: 26. feb 2007 13:27
Povezava do prispevka

LIVvy je napisal/aMene je pa Naomi preveč spominjala na Cate Blanchett izpred dveh let: barva obleke, pas.
da se ti da v tisti tvoji bučki hraniti tako nepomembne informacije...

lahko našteješ nekaj filmov, v katerih sta nastopali?

0
Nazaj na vrh
Anastazija
Starost: 43Pridružen: 25. jan 2004Prispevkov: 827Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 13:30
Povezava do prispevka
Meni tudi ni uspelo gledat. Po slikcah sodeč pa mi je najbolj všeč Nicole Kidman, prekrasna rdeča, pa tudi J.Lo mi ni slaba.
0
Nazaj na vrh
Nikke
Starost: n/aPridružen: 30. jan 2006Prispevkov: 942Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 13:42
Povezava do prispevka
Kar se oblek tiče, J.Lo je božanska....pa sej ona je vedno.

Kar se pa oskarjev tiče: držala sem pesti za Foresta Whitakerja (Poslednji škotski kralj), gledala sem film in moram priznati, da je izvrstno odigral vlogo diktatorja Idija Amina, bilo bi res čudno, če ne bi dobil oskarja.
Zelo sem vesela tudi za Jennifer Hudson (stranska ženska vloga v Sanjskih dekletih), za začetnico je enostavno briljirala, sploh pa s svojim glasom, s petjem, ki je enkratno (Beyonce se lahko skrije, sploh kar se glasu tiče).
Prav tako nisem presenečena nad Hellen Mirren, čeprav filma še nisem videla. Vendar sem jo gledala v nadaljevanki in je bila res enkratna.

Nikke

0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 13:48
Povezava do prispevka
Tudi jaz nisem bila presenečena nad Helen Mirren, čeprav se mi je zdelo, da je dobre možnosti imela tudi Kate Winslet. Smile
0
Nazaj na vrh
paisley
Starost: 42Pridružen: 18. maj 2005Prispevkov: 2025Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 14:16
Povezava do prispevka
Gledala sem celo prireditev, celo stave sva si s fantom pripravila. "Zmagovalec večera" The Departed je bil meni zelo všeč in sem prav vesela, da ni vsega pobral Babel, ki pa mi kljub spromoviranosti ni preveč potegnil. Hellen Mirren v The Queen je bila odlična in si je oskarja zaslužila, ravno tako Forrest Whitaker za upodobitev Idi Amina v The Last King of Scottland. Predvidela sem tudi oskarja za stransko igralko (Jennifer Hudson), medtem ko me je Alan Arkin iz Little Miss Sunshine kot dobitnik oskarja za stranskega igralca (prijetno) presenetil. All in all, čeprav letos ni bilo nekih filmskih presežkov, mi je bila priresitev na splošno všeč. Na živce mi je šel le Al Gore, ki je očitno mislil, da so Oskarji njegova osebna politična kampanija.

Aja pa še red carpet: všeč so mi bile Gwyneth Paltrow, Penelope Cruz, Nicole Kidman, še najbolj pa Helen Mirren. Reese mi je bila v tisti črnini malo dolgočasna in zelo "lanskoletna". Mislila sem tudi, da so speti lasje protokol na strogo black tie eventih, tako kot smokingi.
Women, not girls, rule my world. - Prince
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 14:22
Povezava do prispevka
Meni je bila pa Jada Smith ful lepa.
Pa Helen Mirren in Nicole Kidman.
0
Nazaj na vrh
Nikke
Starost: n/aPridružen: 30. jan 2006Prispevkov: 942Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 26. feb 2007 14:25
Povezava do prispevka
Tudi mene je izbor Alana Arkina za stranskega igralca presenetil, pa sej stric sploh ne igra niti v celem filmu, sej umre že na polovici  ...
Babilon pa kar se mene tiče sploh ne bi bil v igri za oskarja in nisem niti najmanj presenečena, da ga ni dobil. Tako dolgočasnega in ekstremno depresivnega filma (kakšni smo šli iz dvorane, kot prikazni) že dolgo nisem videla. Najprej sem mislila, da sem samo imela slab dan, potem, ko mi je še nekaj ljudi povedalo podobno pa sem videla, da je bil film verjetno res malo preveč skomercializiran, možno, da zaradi Brada in Kate.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Podelitev Oscarjev - 2007 :P
Stran 2 od 4
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Koža je naš največji organ in prvi obrambni zid pred zunanjimi vplivi.