res ful prozorno, razen èe ga dam veliko - potem sem pa kot

Pri meni je bilo isto in je gel kar romal v smeti.
pikica, jaz nič ne vem, da bi bilo potrebno za seminar kako vabilo oz. kaki pogoji...sem bila v četrtek na predstavitvi novih Oriflameovih izdelkov v MS, pa so rekli, da je zadnji dan za prijavo v petek in da je brezplačno ter, da bo letos še več teh seminarjev. Ti seminarji pa ne bodo enaki, bo šlo baje vedno bolj v globino . Drugače se za takšne seminarje plačuje kotizacija nekje 40.000 sit...
se mi zdi, da se res splača iti poslušat
To pomeni da rado maši pore - torej slabo če je tvoja koža nagnjena k temu
Imam pa občutek da si tega spodaj še nisi prebrala, in ti toplo priporočam!
PS: in dokler jaz veselo iščem povezave piki že zdavnaj pove bistvo
![]() | ![]() |
|
![]() | ![]() |
|
![]() | ![]() |
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Seznam sestavin >> | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ricinus communis, methyl hydrogenated rosinate, di-c12-13 alkyl tartrate, ethylhexyl methoxycinnamate, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, petrolatum, c12-13 alkyl lactate, cera alba, stearalkonioum hectorite, nylon-6, propylene carbonate, tocopheryl acetate, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, bha, aroma, (+ ci 77019, ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 42090, ci 15850, ci 15985, ci 45380, ci 45410, ci 75470, ci 77742, ci 19140, ci 77163, ci 12085, ci 45370, ci 47005, ci 73360, ci 16036) |
Tole šminko sem imela tudi jaz ampak ni bila kaj preveč vredu.
Anne zato ker to kar piše na flaškah vedno ni najbolj res. Pomembne so sestavine!
Prbeeri si resnica o kozmetiki tema in ti bo veliko več jasno.
Najbolj pogoste sestavine, ki lahko (kar ne pomeni, da jih tudi bodo!) mašijo pore so: acetylated lanolin (alcohol), lauric acid, isopropyl isostearate, isopropyl myristate, isopropyl palmitate, isostearyl isostearate, isononyl isononanoate, myristyl lactate, myristyl myristate, stearyl heptanoate, cetearyl alcohol+ceteareth20, laureth-4, oleth-3, cocoa butter, coconut butter, coconut oil, ethylhexyl palmitate, (poly)glyceryl-3-diisostearate, hexadecyl alcohol, isocetyl stearate, isodecyl oleate, octyl palmitate, octyl stearate, oleyl alcohol, steareth 10, stearyl heptanoate, caprylic/capric trigliceride.
Še enkrat poudarjam: nikar se ne obremenjujte s temi sestavinami, če vaša koža ni nagnjena k ogrcem, kajti za suho kožo so te sestavine celo potrebne, saj kožo mehčajo, ji dajo svilen in gladek, zdrav občutek. Poleg tega so te sestavine
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...