Prvič sem naročila tako da sem izkoristila možnost bonus poštar. To sem označila in tudi na računu mi piše. Vendar maskare pa nisem dobila.... Kako sedaj to urejam? Moram ravno na firmo? Ker to mi je zelo od rok. Če mi potem to pošljejo, kdo krije spet nastale stroške?
Mene pa zanima kako dolgo traja, da ti pri Oriflame pošljejo opomin?
Zaradi zamenjave službe sem imela nekaj finančnih težav, ki se bodo uredile po 15., ko dobim plačo, rok za plačilo položnice pa je že potekel. Ali so toliko razumevajoči, da če jih pokličem in jim to povem, da mi bodo prestavili plačilo do takrat?
I will not lie in front of the school bus with ketchup on my face
Taša, to pa ni sploh res! 1. opomin dobiš 5 dni po zapadlem roku plačila in nimaš dodatnih stroškov, 2. opomin dobiš 15 dni po zapadlem roku, plačati moraš 500 SIT in izgubiš pravico do odloga plačila (torej plačevanje s položnicami), 3. opomin pred tožbo dobiš 30 dni po zapadlem roku in moraš plačati dodatnih 2000 SIT.
Vse to ti piše tudi na internetu, v članskem kotičku
Potem se pa opravičujem ker sem od drugih članic dobila napačne informacije, in tako tudi v članskem kotičku nisem iskala oz preverjala če drži kar so mi povedale!
Ni problema, je pa fajn, če se informacije preverijo Problem s temi opomini (predvsem z drugim) je predvsem izguba odloga plačila, česar veliko članic ne ve in so potem razočarane, ko ne morejo več naročati brez predplačila. Mislim, da veliko sponzorjev premalo časa posveča svojim članicam in jim tega niti ne razloži