Ja, saj to bom nardila...za sestavine pa nisem niti utegnila pogledat (sem imela omejen dostop do računalnika)...Sem pa vesela, ker sem dobila polno testerčkev, tako da imam zalogo za čez zimo...
O telih 500% smo že nekaj pisale. Anne mislim da ima črno in pravi da je slaba da packa. Jaz imam rjavo in se mi zdi OK, se čisto lepo maže ni pa nič posebnega. 500% pač pozabi
Si bom pa za foro zagotovo naročila rdečo!
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche Vixi's Craft Duck
Še nekaj me zanima. Ste že kdaj govorile o tem katera od Oriflame-ovih krem za obraz (normalna do suha koža) ni komedogena? Da ne bom zdaj vseh sestavin pregledovala, ker mi gre tole razvozlavanje sestavin tako počasi... Ve mogoče katera na pamet? Je sploh kaka krema OK?
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche Vixi's Craft Duck
Imam črno maskaro 500% in nič takega, da bi kar dol čofnil. Mi pa nič ne packa in za vsak dan bo dobra. Če hočem pa poseben look, pa tako uporabljam dvojno L Oreal.
Črna volumenska 500% je bila (vsaj moja) grozna.Zelo mokra, ko sem zapirala trepalnice se mi je vse packalo naokrog, zlepila je ful.Skratka, bila je grozna.
tudi meni tale 500% ni všeč, sicer mi nič ne packa in lepi trepalnice, ni pa tudi prav nič posebnega oz. je prav zanič. imam jo v rjavi barvi in jo bom tudi obdržala ali bolje rečeno, bom upala, da se čim preje posuši, da si bom lahko kupila novo. hvala bogu, da je bila tako poceni