| ste videle odejo za milijon sedemstotisoč sit? bila je na tv v nedeljo popoldne. ko sem slišala, iz česa je narejena, sem se samo spomnila na mojo čenčo. lp. |
| ste videle odejo za milijon sedemstotisoč sit? bila je na tv v nedeljo popoldne. ko sem slišala, iz česa je narejena, sem se samo spomnila na mojo čenčo. lp. |
Pa ne reči, da je iz Bačijevih sorodnikov

Jaz sem tudi vidla reklamo.Mislim, to je pa že prav absurdna cena.
Ja, pa še to iz katerih materialov je narejena.

| nerc podložen s svilo. upam, da mi bo uspelo priti do tiste trgovine (frette na prešernovem trgu). vpričo prodajalke bom preštela kožice in ji povedala, koliko živalc so kruto umorili zaradi preseravanja razvajenih afen. lp. |

bogi nerčki! Jaz sploh ne bi mogla spat na mrtvih žvalcah, kaj šele da daš zanjo tooolk?! Men se kr obrača, ko vidim kakšno z mrtvo lisico okol vratu, pa v unih plaščih... Boge žvalceufff.... kaj vse.... ne le tist, kar je blo zadnč z mačjimi kožuščki... a to pa dovoljo?...
a za te odeje pa noben nč ne reče... bi morale spet dekleta ss foruma vzet stvari v roke...
a Tanja? (čm rečt, da lahku omenš tut te odeje iz nerčkov tam po TV.)
kaj vse ljudje počno za denar...bljak
Pa še dež pušča, c, c, c...
Še slabih 500 jurčkov, pa dobiš novega Clia s klimo. 
Pa še dež pušča, c, c, c...
Še slabih 500 jurčkov, pa dobiš novega Clia s klimo. 

| včeraj sem res bila v tej trgovini in si ogledala dekico. na žalost lastnice ni bilo v trgovini, tam je bila le nič kriva prodajalka. dekico so pa umaknili na eno polico bolj zadaj, da ni tako na očeh. prodajalka se je strinjala z mano, da je to navadna packarija, tudi njej te stvari niso všeč. lp. |

Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...