Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Obračun leta 2005

ana25
Starost: 123Pridružen: 26. jan 2005Prispevkov: 9323Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 14. dec 2005 12:18
Povezava do prispevka
Konec leta ni samo čas novoletnih zaobljub, ampak tudi čas, ko razmišljamo za nazaj. Kaj ste lepega doživeli, dosegli, opravili v tem letu in kaj ste izgubili, zapravili, zgrešili?
0
Nazaj na vrh
gita
Starost: 42Pridružen: 28. nov 2004Prispevkov: 17636Kraj: t.Status:Offline
Objavljeno: 14. dec 2005 12:28
Povezava do prispevka
iz tega leta mi trenutno na pamet pade vpis absolventa ... študij sicer še ni končan, je pa že blizu konca in tudi to nekaj pomeni, predvsem za mojo dušo Wink

spomnim se uspešne operacije očesa našega muca, kako smo doma vsi trepetali kaj bo z njim ...

v tem letu smo se bolj zbližali s starejšim sosedom, ki ima raka ... pa ga nima, pa ga ima ... moram rečt, da mi ga je zelo zabavno poslušat, ker ima zanimiv in atraktiven način pripovedovanja ...

to leto je tudi leto, ko sem prvič prodala kak svoj izdelek, sicer ne veliko, ampak nekje je treba začet ...

veliko mi pomeni tudi to, da sem spoznala nekaj novih ljudi ali pa se z že poznanimi bolj zbližala ...

leto je kar dolgo, verjetno je še sto in ena stvar, ki mi je bila zanimiva oz. mi je še, trenutno sem se najprej spomnila na te.

kar se tiče pa slabega, nevem ... mogoče kaki nepremišljeni nakupi, samo to ni neka taka velika slabost oz. niti ni nič posebnega, se pač zgodi.

kot večjo slabost si štejem to, da sem si večkrat postavila kak plan oz. cilj, pa ga nisem dosegla oz. da sem si zamislila, kako bi bilo fino, da bi se s kakšno stvarjo ukvarjala, naredila pa nisem iz tega nič

in največja slabost tega leta ... ker mislim, da je bilo oz. je to letost posebej izrazito: padec samozavesti oz. nezadovoljna s seboj.

0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. dec 2005 12:40
Povezava do prispevka
Mislim, da je to leto tisto, ki mi bo najbolj ostalo s spominu do
sedaj. Prva polovica leta je bila bolj brezvezna, sem bolj vegetirala
kot živela,...od septembra naprej pa so se mi dogajale same izredno
lepe in nepozabne stvari.Ker so bolj osebne narave, jih ne bom
razkrila, lahko pa prvič po dolgo časa iskreno rečem, da sem neverjetno
srečna

Ko sem rekla, obžalujem ničesar, lahko bi se samo malo bolj posvetila
štrudiju kar pa imam namen popraviti v prihajajočem letu,..no pa smo že
pri obljubah
0
Nazaj na vrh
SPA
Starost: 42Pridružen: 15. jul 2005Prispevkov: 5504Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. dec 2005 13:20
Povezava do prispevka
Joj, jaz sem za na Luno!
Zadnji stavek sem prebrala: Lahko bi se bolj posvetila ŠTRUDLJU Embarrassed In seveda mi ni bilo nič jasno Big smile
Vsaka šola nekaj stane...
0
Nazaj na vrh
Petra
Starost: 44Pridružen: 17. okt 2003Prispevkov: 6817Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. dec 2005 13:32
Povezava do prispevka
O madonca Ne, v bodoče je plan se manj posvečat štrudljem, raje zgubit kak kg, pa seveda se bolj posvečat študiju
0
Nazaj na vrh
beybika84
Starost: 40Pridružen: 1. maj 2005Prispevkov: 1999Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 14. dec 2005 15:22
Povezava do prispevka
jst si bom to leto zapomnila po tem, da sem bila celo leto izredno zadovoljna z vsem. Big smile na faksu vse super laufa, prijatelji so d best, veliko žurk. kar je najbolj pomembno je to da sem v tem letu končno dobila samozavest, ki mi jo je kakšna 3 leta FULLL primanjkovalo - po dolgem času sm spet zadovoljna sama s sabo. začela sem športat in sem posledično ful bolj zadovoljna s vojim videzom, tko da si bom zapomnila same lepe stvari, ki so se zgodile v tem letu. ko tkole pomislim kaj se mi je slabega zgodilo v tem letu, mi ful težko pade na pamet kaj takega .... aha, ja izpit za avto bo treba zdej v prihodnjem letu narest, ker mi že parkrat na glavni vožnji ni uspelo Dead

v glavnem dobra volja je najbolja, glavo gor pa bo vse prec lepš Wink

LP
Smeh je pol zdravja :)
0
Nazaj na vrh
vixi
Starost: -13Pridružen: 1. sep 2005Prispevkov: 3749Kraj: Ljubljana-LogatecStatus:Offline
Objavljeno: 14. dec 2005 15:34
Povezava do prispevka
Tole leto mogoče ni blo najboljše, če pogledam malo nazaj... Splošno počutje ni blo najboljše, veliko smrti, z mojim sva si bila veliko v laseh, noben od velikih ciljev dosežen, dopust sem slabo izkoristila, prijateljica ki je tako nenavadno zablodila da nimam več energije zanjo, preveč dežja čez poletje, pravzaprav se mi zdi da me že celo leto zebe in dodaten zaslužek je bil nizek.

Male stvari, ki so popravile splošno slab vtis tega leta pa - majčkeni korakci do teh večjih ciljev, donosen hobi kozmetika - prodaja, nekaj starih prijateljc in prijatelj ki so še vedno No.1 (hvala Nataša, Tidy, Roberto), nekaj ljudi ki jih vidim redko a sem jih res vesela kadar jih (hvala Petra), ena popolnoma nova osebica ki je marsikaj lepega prinesla v moje življenje (hvala Tanja), Open Diary, PL, nekateri lepi trenutki s partnerjem, knjige, mačke, pačotke.
In heaven all the interesting people are missing | Friedrich Nietzsche
Vixi's Craft Duck
0
Nazaj na vrh
Mimi_M
Starost: 45Pridružen: 13. dec 2005Prispevkov: 2127Kraj: PrimorskaStatus:Offline
Objavljeno: 15. dec 2005 19:50
Povezava do prispevka
To leto mi bo pa res ostalo v spominu kot slabo, pa sem na splošno ena velika optimistka (in ostajam!!). Razšla sva se s fantom po 9-letni zvezi, na faksu je bolj ali manj vse stalo, nič dopusta na morju, precej huda prometna nesreča - ostala brez avta, bila nekaj časa povsem brez denarja, prijateljstvo na preizkušnji...
Kaj je sploh bilo dobrega? Podaljšali so mi status absolventa, prejšnji teen končno naredila en težek izpit, se zbližala z nekom, ki me je že dolgo privlačil (vzajemno je to) in zaenkrat zelo dobro kaže v tej vezi...
Čakam 2006!!
"Odločimo se, da je nekaj mogoče in da hočemo to storiti, pa bomo našli tudi način."
(A. Lincoln)
0
Nazaj na vrh
kia
Starost: 38Pridružen: 16. feb 2005Prispevkov: 8808Kraj: ChickenlandStatus:Offline
Objavljeno: 15. dec 2005 19:56
Povezava do prispevka
Mislim, da se nad letošnjim letom ne bi smela pritoževati....v januarju in februarju smo doma brez udih problemov izpeljati adaptacijo celotnega stanovanja, vmes sem se učila za maturo..ki sem jo zelo dobro naredila in bila sprejeta na željeni fax...
...in izpolnila sem svoje novoletne obljube
Save the earth. It's the only planet with chocolate.
0
Nazaj na vrh
Nadine
Starost: 42Pridružen: 13. nov 2003Prispevkov: 1498Kraj: Maribor-BresternicaStatus:Offline
Objavljeno: 15. dec 2005 23:14
Povezava do prispevka
Leto 2005 ni bilo meni najbolj naklonjeno . Malo sem pozabila nase (zelo malo športala, nič dopusta, nič potovanj  )in se predvsem razdajala službi in delu, zelo malo prijateljem in družini. Premalo faksu!!

Oktobra končala zvezo z Markom (kar je mogoče dosežek- glede na to, da sem tako dolgo oklevala- biti/ne biti). Torej, to je že en korak naprej. Pa tudi to, da sem sedaj ponovno "padla" v učenje, ker upam na to, da bo leto  2006 moje in vsi izpiti moji- torej konec študija in izpitov. No, to je zdaj prioriteta. Pa malo bolj bom uživala s prijatelji ( malo več kofetkala z Metko... ) in ostalimi -meni ljubimi osebki .

[img]http://lbdf.lilypie.com/9e0Op2.png[/img]
0
Nazaj na vrh
Akasha
Starost: n/aPridružen: 12. okt 2004Prispevkov: 7649Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. dec 2005 23:24
Povezava do prispevka

THE SPIRIT OF FIRE !!!
0
Nazaj na vrh
Metka
Starost: 45Pridružen: 7. dec 2003Prispevkov: 1272Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 15. dec 2005 23:55
Povezava do prispevka
Nadine je napisal/a
( malo več kofetkala z Metko... )

Ja, ta najina kofetkanja sva res zanemarili (ampak glede na to, kako leto sva imeli...).

Sicer pa z izkupičkom letošneja leta nisem zadovoljna - prav res ni bilo mojo leto. Veliko slabih, šokantnih dogodkov, ki so pomembno vplivali na moje življenje in počutje. Depresija, slaba volja in strah. Nono je umrl. Služba mi vzame veliiiko časa (marsikdaj se mi zdi, da samo delam in spim). Utrujenost. Temu primerno tudi število opravljenih izpitov - katastrofa.

Splošen vtis je , se pa najdejo vseeno kaki lepi trenutki.

"Rule your mind or it will rule you." (Horace)
0
Nazaj na vrh
Maja85
Starost: n/aPridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 1565Kraj: DolenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 16. dec 2005 1:17
Povezava do prispevka
To leto je blo bolj tako...sicer sem naredila letnik kot sem
načrtovala, tako da to je bilo v redu. Tudi povprečje je dokaj visoko,
so far so good. Na dopust letos sploh nisem šla, sem polet skoz
delala& se učila, tako da bo drugo leto dvojna porcija.

Drugače pa, ljubezenskega življenja itak nimam, tako da tega ne morem
komentirati. Nazadje sem ga (svojo ljubezen) videla pred letom in pol,
trajalo pa bo še vsaj trikrat tako dolgo, da ga bom spet. Mogoče mu bom
takrat povedala, da ga ljubim že...zelo zelo dolgo.

Naslednje leto moram uspešno končat 2. letnik, in to z visokim
povprečjem. že zdaj se ful učim, da se mi ne bo nabralo preveč in da
aprila ne bo panika. To je moj glavni cilj za 2006, drugo niti ni
pomembno.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Obračun leta 2005
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.