Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Novo zdravilo za porjavitev koze CUV1647 - Melanotan

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
DeviLee
Starost: 45Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 12:33
Povezava do prispevka
Hja potem pa ta firma ki dela na tem produktu ze 20 let nima pojma in bodo sli v bankrot. Glede na to da mislijo produkt poslat na trg v roku 3 let pomojem enih hudih stranskih efektov niso zaznali, prav tako jih ljudje ki stvar uporabljajo par let niso opazil kaksnih zdravstvenih posledic. Da dejstva, da sta dva kolega ze dobila koznega raka in en od njiju zatem se limfom ker sta oba svetlopolta, sploh ne omenim.
0
Nazaj na vrh
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 13:20
Povezava do prispevka
DeviLee je napisal/a
Hja potem pa ta firma ki dela na tem produktu ze 20 let nima pojma in bodo sli v bankrot. Glede na to da mislijo produkt poslat na trg v roku 3 let pomojem enih hudih stranskih efektov niso zaznali, prav tako jih ljudje ki stvar uporabljajo par let niso opazil kaksnih zdravstvenih posledic. Da dejstva, da sta dva kolega ze dobila koznega raka in en od njiju zatem se limfom ker sta oba svetlopolta, sploh ne omenim.
 To zdaj ne razumem.Dobila sta torej od sonca ali kako?Ja res po moje ni nič bolj nevarno kot izpostavljanje UV žarkom (sonce ali solarij).Solarij pa še veliko bolj, ker si direktno izpostavljen UV žarkom in brez zaščite.Ravno zadnjič sem slišala moškega na avtobusu, ki se niti ni hotel vsesti, ker bi bil na soncu.Namreč pozdravil si je kožnega raka in je rekel, da že 7let ni bil na morju.Tako, da očitno je to sonce nevarno bolj kot si sami mislimo.Je bilo zadnjič tud na pop tv, da je na 2. mestu kožni rak v Sloveniji.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 29. jun 2006 13:32
Povezava do prispevka
Ja od sonca. Pac svetla polt, sej vesta kako smo mi moski in razne kreme. Zenske vsaj mislite na to, jest pa grem , se pozabm namazat in me je ze parkrat zakurl k jastoga. No in ona dva sta imela smolo in dobila koznega raka, enemu pa se je par let po odstranitvi pojavil na bezgavkah. Jest rajs mal tvegam kar se tega Melanotana tice in morebitnih stranskih efektov, ampak me vsaj sonce vec ne zakuri pa se bolj uzivam v poletju kot kadarkoli prej ker mas lepo polt.
Nazadnje urejeno 29. jun 2006 14:06; skupaj popravljeno 2 krat
0
Nazaj na vrh
Ushy
Starost: 40Pridružen: 1. feb 2006Prispevkov: 764Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 13:43
Povezava do prispevka
tikki je napisal/a
Nič slabega ne mislim, ampak boš še kako bolan od tega

kako nepremišljena izjava...soditi o zadevi, ki je niti ne
poznamo...kot da bi pred 10 leti ful obsojali neko zdravilo, ki je bilo
takrat še v testni dobi, sedaj pa rešuje življenja ogromno ljudem...

meni se zdi zadeva zanimiva in če bodo testiranja pokazala, da
stranskih efektov ni oz. so sprejemljivi (pa tudi na trg zadeva ne more
priti kar tako, če ne izpolnjuje nekih standardov), potem ne vidim
razloga da tega produkta ne bi uporabljala!

to se mi zdi isto, kot npr. moj bivši, ki mi ni pustil da se mažem s
porjavitveno kremo, ker to je pa ziher strup, če si moram umetno delat
barvo. pha!
Kupiti ali ne kupiti..?
0
Nazaj na vrh
ilafa
Starost: 38Pridružen: 8. dec 2004Prispevkov: 1854Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 14:36
Povezava do prispevka
se podpišem pod Ushy. To je bila res nepremišljena izjava tikki. Oprosti edino, če si farmacevtka ali zdravnica, ki se s tem zdravilom ukvarja.
http://www.macjedlake.com
0
Nazaj na vrh
Baby
Objavljeno: 29. jun 2006 14:40
Povezava do prispevka
Ironično je tudi to, da farmacija v zdravila daje zdravju škodljive snovi.Tako, da ni vse "zdravo" kar naredi farmacija.Jaz vedno preverim sestavine.
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 44Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 14:46
Povezava do prispevka
Pomoje je tudi UV sevanje veliko bolj škodljivo, kot zdravilo, ki je
preizkušeno do te mere, da je tik pred lansiranjem na tržišče.

0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 29. jun 2006 16:02
Povezava do prispevka
Baby je napisal/a
Ironično je tudi to, da farmacija v zdravila daje zdravju škodljive snovi.Tako, da ni vse "zdravo" kar naredi farmacija.Jaz vedno preverim sestavine.

Lahko ti povem primer, ko je en tip zacel uporabljati melanotan in ti pac kozna znamenja potemnijo, ker se dvigne nivo melanina v kozi. Kar naenkrat je opazil flek na telesu, ki je bil prej skoraj brezbarven. Sel je k zdravniku in mu je ta povedal, da je to kozni rak. Ce melanotana nebi vzel sploh vedel nebi da ga ima, ker je bil svetle barve. Od melanotana pa tudi ni bil ker mu je zdravnik povedal, da je za ta tip raka potrebno par let da se razvije, flek pa mu je potemnel v dveh tednih.
0
Nazaj na vrh
Baby
Objavljeno: 29. jun 2006 16:12
Povezava do prispevka
Bogi revež.Samo po drugi strani pa je imel srečo, ker so mu tako zgodaj odkrili.Zdaj imam še sama slabo vest za pretekla sončenja na plažah.No sicer niso bila zelo pogosta, ampak se je za zamislit.Ja sej nobena bolezen ne nastane čez noč in tudi zgine ne kar čez noč.
0
Nazaj na vrh
tikki
Starost: 38Pridružen: 22. dec 2003Prispevkov: 1670Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 17:48
Povezava do prispevka
Očitno ne prebiraš prave spletne strani in revije, ampak samo komercialne  Nic slabega ne mislim in sem samo izrazila svoje mnenje, saj zato pa so teme in možnosti odgovora nanje. Tri leta uporabe dejansko niso nič, stranski učinki takih zadev se vidijo vsaj po 10 letih - kar poglej kako luštne so Nemke po 10 letih solarija- pa naj ga še kdo zagovarja kako je zdrav Glede izpolnjevanja standardov je pa tako, da vse pride na trg, če je le denar v tem (v ta Epitan so ljudje ogromno denarja vlagali..),.. je od nekdaj pri vseh stvareh tako, če dobro pomislim Morda je stvar dobra, ampak vse to vbrizgavanje nekako preveč posega v samo telo..

Tole je še en primer uporabnika...

0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 29. jun 2006 18:24
Povezava do prispevka
Jaz ti tezko oporekam kar se varnosti tice, ker FDA testiranj ni se konec. Do sedaj so studije pokazale zelo nizko toksicnost zdravila.

Kar se pa vbrizgavanja tice pa bo stvar itak na voljo v obliki implanta, ki ti ga vstavijo pod kozo in so dober za par mesecev. Zna pa se zgoditi da bo tudi v obliki kreme in nosnega razprsila.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 22. apr 2007 20:10
Povezava do prispevka

Nekaj novih slik:

0
Nazaj na vrh
Tinka
Starost: n/aPridružen: 27. mar 2005Prispevkov: 2751Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 10:14
Povezava do prispevka
O groza ! Tale punca je pa taka, kot bi jo najmanj trikrat dali v peč.
0
Nazaj na vrh
laury
Starost: 35Pridružen: 26. feb 2004Prispevkov: 1425Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 12:54
Povezava do prispevka
Punca je bla prej lepša kt pa zdej, je too much temna. Mislm, da to ne more bit zdravo oz. neškodljivo
0
Nazaj na vrh
Sher
Starost: -13Pridružen: 30. jul 2006Prispevkov: 1069Kraj: HrvaškaStatus:Offline
Objavljeno: 23. apr 2007 13:11
Povezava do prispevka
Zanimiv način dobivanja barve, ampak je treba imet granice, ne? Tudi meni je punca veliko lepša bila prej, kot blondina.

Pa tisti fant gor na slikam, skupaj z njim je potemnelo tudi njegovo pohištvo...
Res močna zadeva je to!
Ljubezen je, ko vidiš vse napake, in ljubiš njim navkljub.
moj fotoalbum: http://sher.planet-lepote.com/foto
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Novo zdravilo za porjavitev koze CUV1647 - Melanotan
Stran 6 od 7
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Študija univerze Purdue razkriva šokantne ugotovitve o priljubljenih dišečih voskih.