Sem 90% preprican, da je ker spremljam celo stvar ze od 2003-4 in sem prebral vse mozno kar je bilo napisanega od forumov do studij iz 80ih in testov 90ih let pa vse do danes. Glede na to pa da pride ven 2009 in je v zadnji fazi testa kjer se v bistvu sploh ne ugotavlja vec varnost substance ampak se samo se potrdi, da se jo lahko zacne uporabljat mislim da ni panike. Tudi nikjer nisem zasledil negativnih izkusenj ljudi, ki ga redno uporabljajo ze 2 leti. Jaz ga nebi rabil pozimi, cez poletje je pa blazno fino ker te sonce na zakuri pa se lepo barvo dobis. Sicer moram pa do konca sprobat preden bom dajal mnenje.
Piknes se pa v mascobo okoli trebuha. Naberes kozo skupaj s prsti in pol z inzulinsko iglo ki je tanka kot las (no skoraj) predres tist centimeter ali dva koze. Vboda skoraj da ne cutis, krvi pa sploh nic ven ne pritece.
V podrobnosti o dobaviteljih ipd pa nebi sel ker ce bi hotel kdo to preizkusiti naj si prvo prebere vse na tistem forumu ki sem ga navedel in ko bo zadosti vedel bo tudi vedel kje in kako narociti. Tako da naj bo to en tak varnostni vzvod da se ne bo kdo kar sopal s to stvarjo, ker stranski ucinki so lahko kar neprijetni ce predoziras in vkljucujejo: slabost, izguba apetita, utrujenost, glavobol, bolecine v misicah. Da o moznih infekcijah ce ne znas delati z iglami sploh ne govorim. Tako da me prosim tudi ne prosit ce lahko stvar zrihtam ali kaj podobnega, ker bo moj odgovor vedno isti: Ko bos zadosti informiran moje pomoci ne bos rabil.