Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Novo zdravilo za porjavitev koze CUV1647 - Melanotan

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
DeviLee
Starost: 45Pridružen: 23. feb 2006Prispevkov: 656Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. maj 2006 19:05
Povezava do prispevka
Sem 90% preprican, da je ker spremljam celo stvar ze od 2003-4 in sem prebral vse mozno kar je bilo napisanega od forumov do studij iz 80ih in testov 90ih let pa vse do danes. Glede na to pa da pride ven 2009 in je v zadnji fazi testa kjer se v bistvu sploh ne ugotavlja vec varnost substance ampak se samo se potrdi, da se jo lahko zacne uporabljat mislim da ni panike. Tudi nikjer nisem zasledil negativnih izkusenj ljudi, ki ga redno uporabljajo ze 2 leti. Jaz ga nebi rabil pozimi, cez poletje je pa blazno fino ker te sonce na zakuri pa se lepo barvo dobis. Sicer moram pa do konca sprobat preden bom dajal mnenje.

Piknes se pa v mascobo okoli trebuha. Naberes kozo skupaj s prsti in pol z inzulinsko iglo ki je tanka kot las (no skoraj) predres tist centimeter ali dva koze. Vboda skoraj da ne cutis, krvi pa sploh nic ven ne pritece.

V podrobnosti o dobaviteljih ipd pa nebi sel ker ce bi hotel kdo to preizkusiti naj si prvo prebere vse na tistem forumu ki sem ga navedel in ko bo zadosti vedel bo tudi vedel kje in kako narociti. Tako da naj bo to en tak varnostni vzvod da se ne bo kdo kar sopal s to stvarjo, ker stranski ucinki so lahko kar neprijetni ce predoziras in vkljucujejo: slabost, izguba apetita, utrujenost, glavobol, bolecine v misicah. Da o moznih infekcijah ce ne znas delati z iglami sploh ne govorim. Tako da me prosim tudi ne prosit ce lahko stvar zrihtam ali kaj podobnega, ker bo moj odgovor vedno isti: Ko bos zadosti informiran moje pomoci ne bos rabil.
0
Nazaj na vrh
Tikka
Starost: 43Pridružen: 11. maj 2005Prispevkov: 14022Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. maj 2006 20:50
Povezava do prispevka
DeviLee hvala za pojasnilo

Pa te nič ne buba buši od konstantnega pikanja?
Per Aspera ad Astra
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 29. maj 2006 21:10
Povezava do prispevka
Niti najmanj, mogoce je mesto vboda kaksno uro se malo bolece potem pa hitro mine. Itak to naredis preden gres spat tko da ni panike. To ni tako kot cepivo ko te roka boli se 2 dni, ker stvar ni virulentna in nanjo ni imunske reakcije. No morda se prva dva dni malo bolj utrujeno pocutis kot da bi te cepili ampak po dveh mine, ko se telo navadi in si zopet dbest. Ce pa zacnes z preveliko dozo pa nekateri dozivijo kar burne reakcije sploh zenske, ki so zaradi manjse telesne teze bolj obcutljive na doziranje. Ce zacnes po malem in potem stopnjujes odmerek pa nebi smelo biti nobenih problemov.
0
Nazaj na vrh
suzuki
Starost: n/aPridružen: 28. jan 2006Prispevkov: 876Kraj: M.SobotaStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 8:32
Povezava do prispevka
Kaj pa naj tisti delamo, ki angleščine ne obvladamo, ker smo se nemško učili, to pa zato, ker šola ni mogla poskrbeti za enega učitelja.
A naj si uradni prevod riktam ali kaj?
Svetuj, prosim.
pozdravček,suzuki
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 30. maj 2006 8:41
Povezava do prispevka
Also mit diesem Problem kann Ich nicht helfen. Die Ubersetzung des ganzes Textes kommt leider nicht im Frage.
0
Nazaj na vrh
suzuki
Starost: n/aPridružen: 28. jan 2006Prispevkov: 876Kraj: M.SobotaStatus:Offline
Objavljeno: 30. maj 2006 12:15
Povezava do prispevka
Tanke schon, habe ich genau so gemaint. Es tut mir laid. Gruss von mir und tcsuss.
pozdravček,suzuki
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 28. jun 2006 18:45
Povezava do prispevka

Po malo vec ko enem mesecu uporabe lahko recem da je stvar neverjetna. Dobil sem totalno hudo polt, rjav kot se nikoli v zivljenju nisem bil pa sem se zelo malo soncil. Nisem bil se na dopustu ampak ko bom sel na morje bom pa cisti latino. Vsekakor si oglejte video zgoraj. Stvar je fantasticna sploh v tehle blazno vrocih dneh, ko se lahko brezskrbno sprehajas po soncu pa me nic ne zakuri niti pece. Res neverjetno.
Nazadnje urejeno 29. jun 2006 8:54; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Ushy
Starost: 40Pridružen: 1. feb 2006Prispevkov: 764Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2006 20:10
Povezava do prispevka
a boš kakšno slikico prej/potem prilimal gor, da se prepričamo?
Kupiti ali ne kupiti..?
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 44Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 28. jun 2006 23:47
Povezava do prispevka
Ja, slikco prosim . Zveni fantastično.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 29. jun 2006 8:48
Povezava do prispevka
Slikic na zalost ne bom limal na forum, ker ne mecem svojih slik na internet. Je ze par slik na zacetku topica in lahko vam garantiram da stvar res deluje, ko sem tudi sam sprobal.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 29. jun 2006 9:06
Povezava do prispevka
Evo se ena slikca (TO NISEM JAZ!). Pri meni je bil efekt zelo podoben:

0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 9:42
Povezava do prispevka
VAU!!
Jaz bi tudi...
0
Nazaj na vrh
Baby
Starost: n/aPridružen: 11. mar 2005Prispevkov: 2553Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 10:11
Povezava do prispevka
Jaz ne verjamem da je to varno.Ni mi vredno moje zdravje za malo rjave kože.Če je v hrani toliko strupov, kako ne bi bilo v tem.To pa si še direktno injiciraš v kri.Še to jaz se bojim igel.Bom pač še naprej uporabljala st.Po moje je še to najmanj nevarno.
0
Nazaj na vrh
DeviLee
Objavljeno: 29. jun 2006 11:44
Povezava do prispevka
Se strinjam s tvojim skepticizmom kar se varnosti tice Baby. Jaz sem pac ocenil po vseh prebranih stvareh in osebnih pricevanjih ljudi, ki to ze nekaj let uporabljajo, da je varno. Efekt mi je blazno vsec, injekcije mi tudi niso problem, cena pa tudi ni previsoka. Obcutek ko se mi ni treba vec mazati z zascitnimi faktorji samo zato da grem 30 minut po soncu in sem na koncu lepo rjav pa je neprecenljiv. Seveda ce se pa gres soncit pa je treba uporabit kremo za soncenje ker se vedno kasiras damage kljub vecji kolicini melanina. Stvar bom itak uporabljal samo cez poletje in ne cez celo leto tako bodo poletja cist drug feeling zdaj kot prejt ko si vedno samo bezal v senco.
0
Nazaj na vrh
tikki
Starost: 38Pridružen: 22. dec 2003Prispevkov: 1670Kraj: CeljeStatus:Offline
Objavljeno: 29. jun 2006 12:25
Povezava do prispevka
Nič slabega ne mislim, ampak boš še kako bolan od tega
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Novo zdravilo za porjavitev koze CUV1647 - Melanotan
Stran 5 od 7
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Majska polna Luna bo vstopila v intenzivni, transformativni znak Škorpijona in nam prinesla močno energijo "spusti".