Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Nekaj vprašanj za Tanjo - help!

Alja
Starost: -14Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 3759Kraj: NaokoliStatus:Offline
Objavljeno: 19. nov 2003 20:27
Povezava do prispevka

Pozdravljena!


Spet imam nekaj problemov zato te prosim za pomoč.


Prva stvar zadeva Clinique Mild Clarifyng Lotion. Zanima me, ali je možno, da mi povzroča mozolje? In to take malo, drobne mozoljčke, ki hitro dozorijo? Do sedaj ga nisem "imela na sumu", ampak potem sem se pred parimi dnevi spomnila, da je ena punca nekaj časa nazaj prodajala novi omenjeni tonik, ker ji je povzročil mozoljčke. Pri meni je namreč tako, da sem ga poleg za obraz uporabljala tudi za vrat in dekolte. In sem dobila povsod te drobne mozoljčke, ki so se kar množili. Sedaj sem pa prenehala z uporabo, pa se mi zdi, da počasi izginjajo, ampak POČASI! Saj pravim, da mi najprej sploh ni prišlo na misel, ker si ga priporočala prav za zamašene pore in se mi je zdel nonsense da bi mi jih masil, ampak če ne bi kar naenkrat dobila mozoljckov na vratu, pol ga ne bi posumila! Kaj misliš? Če mi res povzroča mozolje, ali misliš, da bi mi tisti od Cera di Cupra ustrezal za mojo mešano nečisto kožo? Ker sem ga sedaj dvakrat nanesla, pa mislim, da mi je OK.


Druga stvar se tiče pudra. Namreč nabavila sem si od Revlona Colourstay Buff 02 in zdaj je problem, ko se mi zdi zelo gost in ne vem, kako naj ga lepo razmažem, ne da bi kožo sem pa tja vlekla. Ali ti to opraviš s prsti ali z gobico? Jaz sem namreč puder navajena na tenko nanesti in se mi zdi, da se tega ne da, oz. kot sem rekla se ga da, ampak zelo s težavo.


Kako pa je z odstranjevanjem tega pudra? Misliš da ga z gelom ne bi mogla v redu odstranit? Če recimo malo dalj časa masiram obraz ali pa da bi 2-krat zapovrstjo sčistila? Ker puder uporabljam zelo poredko. Misliš, da tonik ne odstrani ostanke ličil?


Hvala za tvoj čas in dobro voljo.


Pa pa.


Alja


 

Kar te ne ubije, te okrepi!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 19. nov 2003 22:01
Povezava do prispevka

Alja, očitno si (žal) na nek način alergična na salicilno kislino. To, kar se ti je zgodilo namreč niso pravi mozoljčki ali zamašene pore, temveč reakcija kože na sestavino, ki ji ne paše. Glede na to, da je salicilna edina aktivna učinkovina v tem toniku, je to lahko edini razlog . Kar je škoda, ker je krasna za čiščenje por.


Če ti je Cera odgovarjal, ga uporabljaj, je zelo dober in nima smisla, da vztrajaš pri Clinique, če ti ne odgovarja.


Puder jaz nanašam vedno s prsti in ga lepo razmažem - nikoli še nisem imela občutka, da vlečem kožo. Je pa res, da se moraš navaditi oz. se naučiti ga nanašati, ampak potem ni boljšega, kar se prekrivnosti in obstojnosti tiče.


Ti pudri so res ekstremno obstojni in zares temeljito se jih odstrani le z mlekom. Saj imaš ogromno izbiro; Alverde, Scheller, Clinians, Revlon... Potem pa še tonik, da se res temeljito odstrani. Če bi se 2x z gelom, bi ti le preveč izsušilo kožo, malo pudra pa bi sigurno še ostalo. Pa tudi z masažo ne pretiravaj, s tem se samo draži koža, če ni pravilno izvedena, sploh pa če pri tem dlje časa vtiraš čistilno sredstvo.


Upam, da sem ti kaj pomagala!

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Alja
Starost: -14Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 3759Kraj: NaokoliStatus:Offline
Objavljeno: 19. nov 2003 22:27
Povezava do prispevka
Tanja, hvala za odgovor, bom si nabavila eno mleko za čiščenje obraza, pa ga bom samo takrat uporabljala, ko bom uporabila puder, verjetno bom kar od Alverde, ali katero misliš da bi bilo najboljše?
Kar te ne ubije, te okrepi!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 20. nov 2003 9:53
Povezava do prispevka
Po mojem katerokoli od omenjenih, jaz imam Alverde in mi je super, nekaterim s suho kožo pa ni dovolj, jih po njem veže, v takem primeru je verjetno Scheller boljši, ali Clinians npr.
A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Nekaj vprašanj za Tanjo - help!
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Zavedati se moramo ene pomembne stvari: eno so moda in trendi, ki pridejo in gredo; drugo pa je večna, ženstvena klasika.