^^

(Saj glej moje fotke, pa boš videla da nas je več takšnih, ampak vseeno vztrajamo

).
Jaz pa sem ugotovila, da so Bourjois blushi postali... tadadada....veliko mehkejši! (no vsaj eden

) Rabila sem eno roziko in sem kupila 54 Rose Frisson, ki pa mi je na žalost še vedno pikico premalo roza (na meni izpade rjavkasto roza). In sem samo gledala, ko sem ga sprobala. To ti je pigmentiranost, že tako kot ArtDeco, skoraj NARS

. Sem prej imela že enega od Bourjois in je zelo trd, tako da ga ne uporabljam tako rada (beri: pridejo drugi prej na vrsto

). Tale pa me je res pozitivno presenetil. Ne vem, mogoče le ta barva.
In kaj sem še opazila... sem gledala jesenske zadeve od Chanel-a in se mi zdi, da so tile njihovi blush-i, kot če bi Bourjoisove dal iz posodice v Chanelovo

, tako po obliki, kot po velikosti približno enako bi rekla, nisem pa preverjala po gramih. Gledala sem roza blush od Chanela iz jesenskega looka in ravno tako sem prišla do omenjenega Bourjois, ki se mi zdi po barvi in pigmentiranosti identičen temu Chanelovemu, samo da nima teh precej velikih bleščic notri. Vem, da Bourjois spada pod Chanel, ampak tole z blushi mi je pa res zanimivo. Ista zadeva, druga pakunga, trikrat cenejše/dražje? Imate izkušnje?
No torej moja NP (končno po dolgem uvodu

):
vir: beetrices-reviews.blogspot.com
vir: fetelespun.ro