Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Moja zgodba

Nadja
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 41Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 6. nov 2003 20:05
Povezava do prispevka

Začelo se je tako:Letos avgusta sem začela (poleg faksa) tudi delat v eni firmi.In v tej stavbi je več podjetij. In tako sem en dan spoznala enega fanta, na dvorišču. Lepo sva se pozdravila,nasmejala..in to je bilo to. POtem sva se pa vedno več videvala (naključja pač).In tako sva se enkrat pač zmenila, da greva zvečer na sprehod k Trem ribnikom v park (Mb).In full sva velik govorila.Namreč jaz sem full klepetulja, pa tud on ne skopari z besedami..in klepetala in klepetala sva.NIč drugega.IN tako se je najino prijateljstvo poglabljalo,in začela sva hodit tudi na drinke.In potem sva postala par.To je bila ljubezen na prvi pogled.Vem.Pač sva si bila drug drugemu simpatična, všeč. Nato mi je on mal pustil pokukat v njegovo preteklost, in povedal tole:imel je punco,s katero sta bila skupaj 6 let!!Torej začela sta pri 16-ih letih.On je zdaj 23!Potem sta končala avgusta.Malo pred tem,ko sva se midva spoznala!Skozi njegove pripovedi sem spoznala, da sta se drug drugega že naveličala na nek način, postal je rutina.Celo rekla mu je,ko je bil v vojski, da je srečna, da je tam, itd... halo???!!Pa še par takih pikrih,brezveznih. A najin odnos se je nadaljeval. Šla sva na Roglo,za dva dni, v Avstijo, na sprehode, ...Velik časa sva preživela skupaj. Imela sva se noro lepo. Potem sem jaz šla za dva tedna na nek seminar v Švico.In to se mi je zdela dobra preizkušnja za naju. SEveda je ona njemu kar naprej težila..itd. Moram povedat, da je ona njega pustila.KO ji je povedal,da ima resne namene z menoj, mu je začela jokat, mu težit, klicat njegovo mami..itd.Njega je to zmedlo..itd.Meni pa skoraj zmešalo.Celo domov sem hotela tisto večer iz Švice. No, pol me je pomiril,da je vse ok, da me ma rad..itd, da je svoji mami povedal zame..itd. In ko sem prišla domov je tudi bilo ok.Vse po starem, spet- glede naju mislim.


Nek večer sva bila povabljena k njegovemu kolegu in punci.In sva šla. Mal smo šli zvečer ven,pol sva tudi tam prespala.Naslednje jutro sva šla skupaj tudi delat, jaz pa še popoldan na faks.In ker sva imela ta dan še plan,iti k moji kolegici, pač da popravi neko okvaro na računalniku(je ekspert z računalniki)..sem se že full veselila. Ampak kar naenkrat sem dobila sms, ki se je glasil takole: Nadja, žal mi je. Mislim,da tole ne bo šlo z nama.Še vedno imam rad...in ne morem je kr tako zlahka pozabiti...bla bla bla. In vstala sem se sredi predavanja, ker sem doživela tak šok,temo pred očmi. In sem ga poklicala. Prvo kar sem rekla je to,kdaj mu prinesem pulover(ker ga je imel pri meni, še od prejšnjega dne)...nič drugega.In potem sem mu peljala do firme. Dala to stvar, in hotla oditi.Nekaj je govoril,sploh ne vem, kaj..jaz sem bla taaaak užaljena, jezna, besna..da sem se vsedla, in se odpeljala.On mi je še nekaj mahal..itd. In pol mi je napisal mail...full lepi..da me še ima rad..ampak..itd..bla bla bla..jaz sem jokala.Dva dni sem imela full krizo.Vsi- in mami, prijateljice/-i..so mi govorili, da me ni vreden, da me že ni imel tak rad..da sem mu bila samo tolažba..itd. Vsak dan je bilo full hudo.Pisal je neke maile..jaz se sploh nisem odzivala.Full sem začela razmišljat, prebrala knjigo življenje je tvoje in Pozitivno življenje, in spoznala- RES JE BIL OH IN AH, LUŠTKAN..IN NE VEM KAJ, FULL SPOSOBEN FANT, PAMETEN..A KAJ MI JE TO POMAGALO? ČE PA NI IMEL V GLAVI VSE NA SVOJEM MESTU?FANT JE ŠE PREMLAD. NI ŠE NIČESAR DOžIVEL.BILA SEM MU DRUGA. SPLOH SE NE DRUžI NE VEM KAJ S KOLEGI,KER JE PAČ ONA POL TEČNA ITD.. No, zdaj so 3 tredni odkar nisva več skupaj.Najina romanca je trajala samo 2 meseca. In mogoče je tako prav, da je tak,kot je. Verjetno sem mu res bila samo tolažba. Nisem več besna nanj. Odpustila sem mu. Četudi me je fullll prizadel in ranil. Ko se vidiva,čeprav se full malo, ga pozdravim, in to je to. Nočem imet nekih stikov z njim, čeprav on hoče,da sva dobra prijatelja. A žal, jaz tega ne morem. Nisem nesramna do njega, spregovorim nekaj besed, in to je to. Jaz sem zaključila "najino zgodbo".


Zdaj sem vam mal zatežila, ampak sem vam hotela povedat svojo zgodbo. Stara sem 21 let, in sem še mlada. Hvala bogu, da imam tako velik prijateljev in prijateljic, ..itak pa imam velik dela s faksom, pa s službo, fintesom in aerobiko,..da se mal zamotim. Ko pa bo prišel tisti ta pravi, pa vas obvestim. Do takrat pa bom maksimalno uživala. In mi uspeva!!


 


Pozdravček, Nadja

LP Nadja
0
Nazaj na vrh
nina
Starost: n/aPridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 2384Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 6. nov 2003 20:21
Povezava do prispevka

Hvala da si z nami delila svojo zgodbo!Res si se mlada in se ti se nikamor ne mudi in nekoc ali pa zelo kmal  bos srecala fanta,ki ti bo vse,in ko bos res zacutila da je on tisti pravi...in takrat bos sele videla da te ta fant ni bil vreden. Sicer pa tudi on ni kriv,verjetno je bil se zmeraj zaljubljen v svojo bivso punco,konec koncev sta bila skupaj 6 let,kar pa res ni malo in tudi prav je da ji je dal se eno priloznost in tudi s tvoje strani je prav da si se odmaknila.


Uzivaj zivljenje!!

0
Nazaj na vrh
Nadja
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 41Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 6. nov 2003 20:44
Povezava do prispevka

Hvala Nina! Ja, res je dolg časa! čeprav sta že dvakrat končala..in kar nekaj ljudi pravi,da ne bosta skupaj ostala...kakorkoli- jaz jima želim srečo. In to ni ironija!


lp

LP Nadja
0
Nazaj na vrh
tanjal
Starost: 69Pridružen: 21. okt 2003Prispevkov: 5870Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2003 6:49
Povezava do prispevka
tanjal
0
Nazaj na vrh
Nadja
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2003Prispevkov: 41Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2003 17:07
Povezava do prispevka

Tanjal, jaz sem opisala zgodbico, ne nina!  Nina mi je le odgovorila! Toliko, za popravek!  Ma ja, pravi itak pride pol enkrat, zdaj so še vsi neresni, bolj al manj no. Jaz sem pa kr zadnji dve leti preveč resna se mi zdi.. za moja leta. kaj pa vem!


 


Pozdravček

LP Nadja
0
Nazaj na vrh
nina
Starost: n/aPridružen: 18. okt 2003Prispevkov: 2384Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. nov 2003 17:13
Povezava do prispevka
Takrat bo prisel,ko bos najmanj pricakovala ,sploh se ne sekiraj in uzivaj ( dokler si se sama )
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Moja zgodba
Stran 1 od 1
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Kmetijstvo je temelj sodobne civilizacije, vendar je ustvarilo nočno moro za naše zobe – kmetijska revolucija je spremenila vse in to dejstvo je nemogoče zanikati.