Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Miss Universe 2005

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
pikica
Starost: 41Pridružen: 26. okt 2003Prispevkov: 10153Kraj: ŠtajerskaStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 18:19
Povezava do prispevka
Tanja J., dobrodošla 

Jaz izbora nisem gledala, ampak po slikcah sodeč ni ta miss prav nič posebnega
0
Nazaj na vrh
Tanja J.
Starost: 47Pridružen: 17. mar 2005Prispevkov: 14Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 18:37
Povezava do prispevka
Hvala za dobrodoslico,

forum je super ! Res uzivam ob branju, dobrh nasvetov ne manjka...
Skratka, the best!

Lp, Tanja

0
Nazaj na vrh
teja
Starost: n/aPridružen: 20. nov 2004Prispevkov: 675Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 18:39
Povezava do prispevka
ariana, saj so vse take suhice, da bi lahko bile tvoje sošolke...
0
Nazaj na vrh
Lai Ming
Starost: -13Pridružen: 11. jan 2005Prispevkov: 13584Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 18:44
Povezava do prispevka
Ariana je napisal/a
Suha do kosti. Med odmori je hodla bruhat na
stranišče. Torej anoreksična. Zdaj pa jo vidim tukaj na miss. 
Spremenila se je. Še bolj suha je.

Pa dajte se vzdržat takšnih komentarjev no... Suha do kosti? ja,
seveda, takšne so anoreksične deeklice, ki ste jih limale pod temo
motnje hranjenja (pa so bile fotomontaže). Nobena punca včeraj ni bila
tako suha, da bi lahko rekli, da je kaj bolna Če hodi bruhat, pa ni anoreksična ampak bulimična, sploh se pa to ne tiče nobenega, razen dekleta samega

Tanja J, dobrodošla!
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 19:28
Povezava do prispevka
Lai Ming oprosti. Se ti opravičujem.  Jaz pač povem. Oprosti o tej punci res nimam najboljšega mnenja. Vem da je vlekla v to tudi druge sošolke, jim govorila kako so debele in jim govorila da lahko jejo ampak naj gredo potem bruhat. Vseeno mi je pa naj bodo takšne, ampak naj druge pustijo na miru.
0
Nazaj na vrh
Dina
Starost: 44Pridružen: 12. jun 2004Prispevkov: 3221Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 19:32
Povezava do prispevka
Meni zmagovalka sploh ni všeč. Sicer sem gledala samo na koncu malo, ampak bi res lahko zmagala katera druga.
0
Nazaj na vrh
blackie
Starost: 35Pridružen: 8. mar 2005Prispevkov: 408Kraj: WonderlandStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 19:38
Povezava do prispevka
hmm...men se tale k je zmagala ne zdi nč kj posebnega
0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 42Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 19:38
Povezava do prispevka
midva sva bla pa učer na Bledu in sva hotla jt u živo gledat, pa je blo sam za vip-kote...pol sva špla pa zraven v en lokal na pjačo, pa je en tam sedel zraven mene ki je delal ta večer na izboru kot ne vem kaj-ni povedal, sam stalno je govoru da so v živo prav bedne, da je na Čopovi ulici srečal v enem dnevu veliko lepših...hja...je kar pametoval..drugače mi pa od treh izbranih ni bla nobena všeč...najlepša mi je bla tista taprva, ki je na izhodih prva vn hodila...pa druga tudi, ostalo pa KAR NEKI!!!..
0
Nazaj na vrh
Angellina
Starost: 35Pridružen: 14. jan 2004Prispevkov: 6907Kraj: celjeStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 20:13
Povezava do prispevka
Mene so pa totalno razočarale njihove izjave.Bolj trapastih še nisem slišala.Sem prepričana, da bi še moja 5-letna sestrična znala nekaj stvari veliko lepše povedati.In niso pravih besed našle, ena pa sploh ni vedela, katero besedo naj uporabi in je kar utihnila in postala čisto živčna.žalostno, da se take sploh prijavijo.Večina jih je govorilo čisto preplašeno, nesamozavesto in bederije, po tiho.Le na koncu, so se vse na glas zahvalile.Ker le tista >>Hvala<<, je nekaj, kar so zagotovo znale vse povedati.
Prireditev sama..... edina svetla točka je bil Zrnec.
Normalnost je relativna.
0
Nazaj na vrh
Ariana
Starost: n/aPridružen: 18. jan 2005Prispevkov: 4161Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 20:16
Povezava do prispevka
Angellina kaj pa so govorile?
0
Nazaj na vrh
kiara
Starost: 50Pridružen: 5. nov 2004Prispevkov: 2540Kraj: VelenjeStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 20:34
Povezava do prispevka
Meni sta pa bili tisti dvojčici ful brezvezni. Potem so ju pa še enako oblekli.  A sta mislili, da bodo obe izbrali za miss?
Edina dobra stvar je bil Zrnec.
Nikoli se ne kregajte z idiotom,spravil vas bo na svoj nivo in premagal z izkušnjami!
0
Nazaj na vrh
Lenči
Starost: 43Pridružen: 19. okt 2003Prispevkov: 5979Kraj: ..........Status:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 21:46
Povezava do prispevka
Točno, edina svetla točka je bil Jurij. Meni je zmagovalka sicer včeč, ampak  favoritka je bila pa Marinka? Čančar.
0
Nazaj na vrh
Katrin
Starost: 48Pridružen: 21. jul 2004Prispevkov: 1762Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 21:57
Povezava do prispevka
Ena je na vprašanje: Kaj bi storila, če bi bila en dan najpomembnejša oseba na svetu, odgovorila da bi naredila zakon, da se morajo imeti vsi radi...  Sicer tudi vprašanje ni hiperinteligentno, ampak odgovor pa še manj... 
0
Nazaj na vrh
sofia83
Starost: 41Pridružen: 19. jan 2005Prispevkov: 450Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 22:06
Povezava do prispevka
Ja, Angellina, jaz sem tudi doma zgroženo ugotavljala, da tisti stereotip o neumnih misicah očitno drži. Verjamem, da ima človek pri takem javnem izpostavljanju veliko tremo, ampak vseeno ne bi smelo biti težav pri vprašanju tipa "Kdo je tvoj vzornik?" in "Kaj pričakuješ od tega tekmovanja?"????!!!!!??? To če vprašaš punčko v vrtcu, bo ponosno zažvrgolela odgovor ...

Kar se pa Jurija tiče, je korektno opravil svoje delo, čeprav se je videlo, da se ni preveč dobro pripravil (verjetno so ga poklicali v zadnjem trenutku, če ne bi že v napovedniku za Miss Universe 2005 zagotovo omenili, da bo on voditelj). Pa tudi publika me je razočarala - že iz vljudnosti do voditelja (da ne izpade kot en lolek tam na odru) se ploska in vsaj malo posmeje, mislim če se folk množično smeje tisti primitivki Ani Lizi, ni hudič, da bi lahko tudi Juriju zaploskali, še posebej pri živem prenosu in še posebej zato, ker JE bil smešen.
0
Nazaj na vrh
Jenny
Starost: 42Pridružen: 29. maj 2004Prispevkov: 2693Kraj: lJUBLJANAStatus:Offline
Objavljeno: 3. apr 2005 22:10
Povezava do prispevka
Katrin, kaj bi pa ti rekla v tistem trenutku?pa ne pozabi na vse stvari ki te takrat obkrožajo...

Pa ne mislit, da jih zagovarjam ali kaj, samo mnenje podajam

Je pomoje kar težko, pa ne zaradi vprašanja ki je ITAK kar nekaj, problem je v samem tempiranju vsega, v sami napetosti, v tem da "OH ŠIT SEDAJ PA JAZ, KAJ NAJ REČEM, DA BOM NAJBOLJŠA, NAJLEPŠA, SMEJ SE SMEJ SE!, JOJ KAJ JE žE VPRAŠANJE?OH, JAZ SEM NAJLEPŠA, ITD, in Bog vedi kaj se jim še plete v glavi tisti trenutek...pol je pa tko-ali si zelo samozavesten in ti po domače "dol visi" in si zelo sproščen in normalno odgovarjaš, ali pa po drugi strani dejansko vidiš tiste oči nakaj stotih ljudi, ki te neusmiljeno gledajo in vsi tisti trenutek utihnejo samo zato, da bi slišali kakšno neumnost boš bleknil, ker so ITAK že vse slišali...ne govorim tega iz lastne izkušnje, si pa poizkušam predstavljat iz njihovega zornega kota, ki, je na eni strani en sam "plus" saj si opazovan, viden, po drugi strani je pa to velika ovira ko je treba kaj zinit, ker pač nimajo vse izpopolnjenega daru nastopati (prvič) pred množico...AGAIN MHO
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Miss Universe 2005
Stran 2 od 7
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.