jezus kristus, kake te so?
pa daj no, še jaz sem lepša od vseh treh pa tud nisem glih lepotica
jezus kristus, kake te so?
pa daj no, še jaz sem lepša od vseh treh pa tud nisem glih lepotica
nevem zakaj pod takšnimi naslovi pričakujem lepoto. Ah, me bo že izučilo enkrat
Tina miss fotogeničnosti je med temi tremi "zmagovalkami" zmagovalka!
katera je pa tista, čisto desno? kje so jo našli? presneto, če že izbirajo lepotice, naj bodo vsaj prve tri primerne. lp. |
quote:d5bd121564="Saška*"Meni se zdi, da je vsaka miss čez eno leto, ko pride krono predat, veliko lepša, kot je bila takrat, ko je bila izbrana.
Ja tudi meni se nekako tako zdi. Hm le zakaj?
LP
saj so lustne.meni niti ena ni grda ali kaj takega,so pa povprecne.
Jaz nebi nikoli za nobeno rekla,da je grda,ker to enostavno ni - vsaka ima nekaj.So le bolj lepe in manj lepe.Grda ni pa nobena in tudi od vsake zenske in moskega,ki za drugega rece da je grd ali grda,je to ful nesramno oziroma neodraslo.
Predstavljajte si,da je ena izmed teh deklet tudi nasa forumka.Zagotovo nebi rekle,da je bljak a ne?
To je razlika - če bi bila kakšna s foruma, je ne bi gledale samo z očmi, ker bi jo na nek način poznale in bi nam bila zato všeč (itak ste same fejst punce tu!), tele pa ocenjujemo samo z očmi in to je problem; pričakujemo lepoto, so pa (vizualno gledano) samo povprečne dečve.
Čokoladna jaz nisem mislila da so ta dekleta grda, samo jaz si pač predstavljam pod nazivom miss nekaj zelo lepega, ki odstopa od povprečnega.
Je pa res da je vsaka oseba posebna.
one se tretirajo najlepše izmed tistih deklet,ki se same prijavijo in niso najlepše v Sloveniji v polnem pomenu besede.Izbirajo med prijavljenimi,ki pa so dovolj samozavestne za nastop itd.Če bi izbirali izmed vseh deklet,ki se sprehajajo po Sloveniji,potem bi lahko seveda bila zmagovalka marsikatera druga.Tukaj pa tekmujejo le prijavljene in žirija izbira le med prijavljenimi.
Zato meni osebno tudi taka tekmovanja niso noben pokazatelj,da je dotična oseba lepa,saj se na tekmovanje lahko prijavi vsaka,ki zadovoljuje standardne zahteve.Tko da te lente in to...meni osebno ne pomenijo ničesar
so pa luškane,a povprečne punce.
Balea BEAUTY EXPERT kremni gel za telo vsebuje 5 ...
Šampon za lase Elseve Extraordinary Clay je ...
Intenzivno vlažilna in hranilna krema z ureo, ...
S 5 % UREA regeneratorja in učinkovine proti ...
Lahkoten gel serum za prefinjeno polt Z ...