Od vseh missic do sedaj mi je bila najbolj všeč živa... Ko bi le lahko bila še eno leto...

Bila je preprosta in odkrita. Enkrat sem jo videla v živo in ni dajala občutka vzvišenosti, bila je navadna prijetna in odprta punca.
Letošnja missica je bila moja favoritinja od vseh potegujočih.
Miss simpatičnosti mi je lepša, ko je resna (nos jo naredi smešno

).
Se posebej pa sem se spotaknila ob butaste izjave, ki naj bi jih pisale v dnevnik... da ne omenjam Jugove (? ) s izjavo o Humarju... Najbolj butast odgovor v celem večeru

Punca mi je bila všeč... vse do te izjave...
Manca Zver mi je bila všeč na sliki v Oni... v živo pa me je popolnoma razočarala, deluje mi vzvišeno in neprimerno za miss.
Model kopalk je bil polomija, saj ta model ni pasal vsem puncam

Še najbolj je pasal Sanji. Kopalke mi na splošno niso bile všeč. Model niti ni tako napačen... samo material in barva

Mislim, da bi morale punce nositi ta takih tekmovanjih zadeve, ki jim pašejo, ne pa vse isto in s tem povdarjati svoje napake namesto prednosti.
Prireditev je bila dolgočasna... Atomik Harmonik

Voditelja sta začela odajo izjemno dolgočasno in okorno... Koga briga škandal?? Mar živimo samo za škandale in da se smejemo vpletenim?? Ob vsakem škandalu vedno nekdo trpi :( Kam gre svet? (Kupuje revijo Direkt?

)
Tolažim se vsaj s tem, da je v Sloveniji veliko bolj lepih in vsaj pametnih deklet

, kot pa so bile potegujoče. Na taka tekmovanja pa se na žalost prijavljajo take, ki iščejo pozornost in nimajo kaj veliko v podstrehi :(
Naša miss ima mogoče možnost za uspeh na glavnem tekmovanju, saj deluje eksotično in se bo mogoče lahko kosala s drugimi puncami, ki prihajajo iz eksotičnih dežel. Vendar ne upam v uspeh, saj se nam izmika že vsa leta... Pač nismo politično dovolj močna dežela :( ne glede, če pošlejmo lepe in pametne punce na izbor (na to mislim živo).