Imam eno vprašanje glede kozmetike, ki se imenuje Freeze 24.7. Ta linija je nova na slovenskem trgu in se še ne prodaja po drogerijah (vsaj tako so mi rekli). V dar sem dobila peeling za obraz, kremo proti gubam, serum za okrog oči in lip gloss. Vsi ti izdelki so namenjeni (naj bi bili) starejšim ženskam, ki že imajo gube.
Stvar je taka: kozmetiko je poskusila moja mama. Ko si je nanesla kremo na obraz, jo je naenkrat začelo vse zategovati, koža pa je postala malce bolj gladka. Isto je bilo s serumom in peeling-om. Uporabila je tudi lip gloss, vendar so jo po 2 minutah tako začele peči ustnice, da ga je morala sprati z njih.
Na priloženih navodilih sem prebrala, da se vsa ta kozmetika uporablja pod svojo običajno kozmetiko (torej, zjutraj uporabiš 2 kremi za obraz itd.) in da pekoč občutek pomeni aktivno delovanje proti gubam

Kar pa je še najbolj čudno oz. "smrdi" je to, da nikjer niso navedene sestavine kreme. Nikjer. Ne na škatlici, ne na lončku, ne na priloženih navodilih.... Svoji mami vsekakor nisem priporočila uporabe take kozmetike. Zanima pa me, če morda katera pozna tako vrsto kozmetike, ki jo dejansko uporabljaš pod svojo običajno nego (kreme, serumi, toniki itd.)?
Morda katera še pozna to kozmetiko Freeze 24.7?