Kam letos na morje? Mi bi letos šli malo bližje-v Rovinj.Če je katera že bila, naj mi prosim pove izkušnje, se pa priporočam tudi za kak naslov apartmaja, če ste bili z njim zadovoljni. Meni je važno da je blizu plaže, že zaradi majhnih otrok in da ni daleč do mesta. Mi gre kar na živce, de se še na morju prevažaš z avtom.
- Nega obraza &
telesaZadnje novice
Najbolj brano

- Make up &
ličenje - Moda &
stil - Rekreacija &
hujšanje - Zdravje &
odnosiZadnje novice
Najbolj brano

- Nosečnost &
starševstvo

! Kako pa to vama znese?

Vedno smo šli v Monseno(FKK), ki se je predlani preimenovala v Amarin in ni več FKK. Jaz praktično poznam vsak kamenček tam, ker sem vsako poletje bila tam že od rojstva (baje še spočeta tam
). Do mesta ni veliko, gre se lahko tudi peš, z rolarji, kolesi... Ni daleč, vsaj meni se ne zdi
. Lahko recem, da je res lepo mesto, vsaj meni je bilo FUL vsec. Ze celo zivljenje smo hodili na morje v Medulin in sem tako od vseh isterskih mest videla samo Pulo, lani pa smo se koncno odpravili se malo naokrog in sli do Rovinja in mi je prav zal, da nismo sli ze kdaj prej. Najbolje, da si pogledas na netu malo zemljevid mesta in potem ocenis, kje se ti zdi najbolsa lokacija. Ljudej se (v vecini) kopajo na Zlatem rtu, ki je ogromen, je pa tudi dolocen del zaprt za avtomobile ce se prav spomnim. Ful je lustno se za sprehajat ob obali, zelo lepa riva, pa na trgu se stalno nekaj dogaja (lani so bili ful neki koncerti). Glede hotelov pa vem da jih je tam nekaj okoli Zlatega rta... res najbolje, da si pogledas na netu, je sigurno veliko informacij vsepovsod.

Upam, da nama letos končno rata!