To be a warrior is not a simple matter of wishing to be one. It is rather an endless struggle that will go on to the very last moment of our lives. Nobody is born a warrior, in exactly the same way that nobody is born an average man. We make ourselves into one or the other.
Navsezgodaj zjutraj sem padla v radar in policaj mi je grozil s 30.000 sit kazni plus 10.000 sit za vodenje postopka plus ena kazenska pika ...Potem mi je dal še za pihat (sem se bunila, če je normalen, da grem vendar v službo, sem se pa v bistvu zelo bala rezultata, ker sem žurala ponoči ob alkoholnih substancah! No, na srečo je bilo 0.00 ), na koncu pa mi je rekel, da ker pač poznam enega policaja, katerega vizitko imam v vozniški , naj mi bo tokrat, da drugič bom pa res plačala. Najlepše sem se zahvalila in seveda zamlolčala, da so me tako zdaj že sedmič spustili, ker je bilo prvič . Ne vem, če bi mi lahko kaj bolj polepšalo dan!
Ja nič kaj takega Janči! 7x so me ustavili v zadnjih 7ih letih, tako da ni zelo hudo ...Ponavadi pa je bil to kak radar (pri najboljši volji ne morem naciljati tistih 50 km/h ) ali pa telefoniranje po telefonu med vožnjo. Nič zelo alarmantnega torej