quote:8d1c9b68b2="Stella Alex"
Kaj pa kufer? Predvidevam, da si si takšnega želela? A lahko kakšno fotko, plis....Moj dream kufer je bil tak: zadrga (da se ne more kar tako odpret in da me nikoli ne bo strah, da bi mi gate letale po celem avionu), pokončen (ker so "ležeči", ta dolgi kufri ena sama katastrofa, ko jih moraš prenašati in prevažati naokoli), še kar lahek in predvsem velik, a ne prevelik (ker v prostem času vseeno ne švercam). Ja, pa ne sme bit čist najbolj cenen, pa seveda ne predrag. Ja - pa ker je na zadrgo, jasno takoj odpade kategorija trdih kufrov

Malo sem gledala v trgovini na Nazorjevi - mi je bil zelo všeč en tak precej babji, ali bolje rečeno ne tako zelo dolgočasen kufer - baje neka cenejša Samsonite linija, ampak je bil večji prevelik (ene 130 litrov), srednji pa premajhen. Cena znosnih 99€.
Potem sem šla še po BTCju in si tam izbrala tole stvar:
LINKFirma Antler (če sem prav razumela, je tudi ta v povezavi s Samsonite), model Aeon, 76 €, velik - 85 litrov, ki jih povečaš na 105. Črn, ampak z neko zeleno linijo, tako da ga prepoznaš v množici, 2 leti garancije (čeprav na listku piše 7 - se bom mogla še malo pozanimat). Zaenkrat še zadovoljna s svojim novim lubčkom

Moj je največji: