Za faks moramo prisostvovati glavni obravnavi in o tem napisati poročilo. Pa smo šle danes na sodišče, in nam rečejo, da naj počakamo, da nas bodo poklicali v "dvorano"... Mi čakamo in čakamo, obravnave je bilo že kar konec Potem nam pa sodnica vsa vzvišena reče (po tem, ko nas je premerila od nog do glave :s), kaj da nismo šle notri :s. Prvič na sodišču, potem naj pa kar vse vemo... Ne bi o tem, da še niti ve ne, če je prvi narok ali ne In ne o njenem nastopu, tonu in pogledu
Decembra ko sem ga nesla na servis, se mi je občasno izklapljal na dohodni sms in klic. Kar zmrznil je, potem pa se je sam nazaj prižgal. In polnilec ni dobro delal. So mi dali nov polnilec in neki dve stvari so popravili in je telefon delal OK do prejšnjega tedna, ko sem hotela ene slike prenest na računalnik in nikakor ni šlo. Sem se odločla, da ga v ponedeljek (danes) nesem nazaj in kaj se mi zgodi danes zjutraj? Me kliče fant in mi sploh ni zvonilo. Ko vidim na telefonu, da me kliče - se oglasim in zvočnik sploh ne dela. Mislim...katastrofa.
Na Mobitelu sem se kar malo razkurla in so me kar k šefici poslali in zdaj sma se zmenile, da ga dam še 1x popravljat na servis, če pa bi se potem še kakšna napaka pojavila pa lahko uveljavljam še neko stvarno napako, ki ponuja tudi vračilo denarja. Ker takega telefona nebom imela. 4 mesece je star pa že 2x na popravilu.
Črpalke . Prva na poti do fabrke se odpre ob 6ih, na drugi nimajo niti enega kifeljčka ali kaj podobnega ... in sem šla z dolgim nosom ... pa že lačna sem ... pa tableto bi morala pojest ... pa ... eh ... slab začetek dober konec...