joj mojcej ti si kriva , sem kliknila na tvoj link v temi kaj mi je polepšalo dan in mi je računalnik zablokiral . tudi resetirat ga nisem mogla, ampak kabel ven potegnit
drugače pa pijem kavico
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.
jaz pa se bom najverjetneje preselila drug teden ob trikrat večji delovni prostor in lcd zaslon, pa postala bom imetnica svoje službene telefonske številke in koška za smeti!!!!!!!
How come Barbie never got pregnant? Ken always came in another box
Dobro jutro še z moje strani. Danes sem ostal doma in grem verjetno popoldne v LJ na pedagoško fakulteto Do takrat bom pa doma študiral novo knjigo kolikor bo v moji moči, ker sem jo včer dobil in mi bo v pomoč pri izdelavi seminarske. Sicer imam še en kup ostale literature.
jaz sem bila 3m nad tlemi, ko sem dobila službeno številko, svoj delovni kotiček, printer...
zdaj se pa spet selimo, pa mi bo direktorica direkt v hrbet gledala (nobenega surfanja več - hvala bogu, da bo to samo 1 mesec, ker potem grem na drugo delovno mesto )
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.