Mah ja...danes sem skor znorela...sem ravno na njih naletela...no in zdej jih mamo v bajti...kreteni od kretenov pol se mi je pa una k nam jih je poslala opravičevala...pa hočejo met svoj wc, pa našega psa dražijo (enga je mal šavsnila, k ga je mela dost), pol hvaljo kolk mamo dobro kuhinjo ( a stara je 30 let, pa že vsa vrata omaric štrlijo), pol mene sprašujejo kje spim...halo...pol hočejo et ekstra brisačo za lase obisat...no jutri nam bo pa 3/4 stvari manjkalo v bajti k bojo zihr kej s
Ja k sem še kot sobarica delal sem slišala, da so po naših hotelih kradli metlice za WC...ne vem a sem jaz neumna, al je to res tako trapasto...čudno da še WC ne odžagajo pa ga spakirajo v kufer pa gremo.
Jutri bomo mel stražo da nam kaj ne odnesejo...recimo odeje - je 14 dni nazaj ena zmanjkala (so bili tudi Izraelci v bajti)
Kar se pa Izraelcev tiče, jih očitno nikjer ne marajo, niti na Tajskem, kjer že na recepciji piše ,da niso dobrodošli in še iz časopisa članek imajo zraven nalepljen
Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami.