Anina, jaz jo pa kratko malo obozujem... peceno, kuhano, ful mi je dobra tista iz konzerve , no je pa res, da ce bi jo preveckat jedla bi se jo najbrz hitro preobjedla... pa prav zabavno jo je jest, ko je takooo rumena.
Jap, tam med Skofjo Loko in Medvodami... nekej na meji, ceprav jaz se imam za gorenjko ker sem ravno prav skrta, ceprav sem vezana v 80% na Lj.
Nazadnje urejeno 23. avg 2007 23:48; skupaj popravljeno 1 krat
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
Pikca je napisal/a Jap, tam med Skofjo Loko in Medvodami... nekej na meji, ceprav jaz se imam za gorenjko ker sem ravno prav skrta, ceprav sem vezana v 80% na Lj.
Jaz sem tud gorenjka, ampak se tolk potepam po Ljubljani, da se imam že skorej za ljubljančanko.
Pri meni je bil problem z druzbo ze v osnovni soli, ker sem imela ful pametnega brata in sem bila tako non stop na tapeti...in sem samo pobegnila stran iz (okolice) Loke proti Lj. Zato nimam v bistvu nobene druzbe od tam, kar mi je cisto ok, ker se danes nimam nobene zelje po kontaktu s tistimi osebki in sem vecinoma v Lj kar se tega tice. Ce pa me kdo vprasa, sem pa vedno in povsod kaj drugega kot taprava Gorenjka!
To believe in your choice you don't need to prove that other people's choices are wrong. (P. Coelho)
Hm sterlla, nasproti policije? Tam je picerija oz bar Hitri (oz po domace Brzi, od tam sem si jaz prej zazelela pico) ni mi pa jasno kje je tam kaj mehiskega? Daj se malo opisi kej si to papala...me ful firbec matra?
Ja katey, ta je pecena, ki je se boljsa!
Samo punce, mi se pa res vztrajno blizamo stotki