evo mene!!! ravnokar prisel iz amsterdama, oz. aalsmeerja (15km stran), amsterdama nisem videl - sem sel raje spat zvecer kot v ulico rdecih luci!

torej bil sem na borzi cvetja v alsmeerju, to je borza kot borza, kjer se nabavlja cvetje namesto delnic....ogromna zadeva. baje je druga najvecja poslovna stavba za pentagonom, na njej dela 12.000 ljudi, sestavljena je iz nove in stare zgradbe, cesta, ki pelje okoli stare zgradbe je dolga 3 km....
najlepse tukaj pa so rozice....punce, ve si ne morete predstavljati, koliko roz je to, koliko razlicnih vrst roz....ce nisem videl 50-100 razlicnih vrst vrtnic, naj me vrag pocitra....
bil sem tudi pri ekskluzivnem dobavitelju loncnic za svedsko podjetje, ki ima pohistvene trgovine (vsi veste za kaj gre...). torej...."zaljubil" sem se v eno loncnico....

(ficus bonsai
)
torej...pocasi postajam poznavalec roz, imam tudi kataloge rezanega cvetja, notranjih ter zunanjih loncnic, tako da ce bo katera potrebovala kaksno pomoc, tu sem...

no, malo sem off topic butnil ali pa tudi ne.....na vprasanje kaj pocnem lahko odgovorim z: ponujam pomoc v zvezi z rozami....