Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Kaj počnete? - 26.del

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11
inca
Starost: n/aPridružen: 11. jul 2004Prispevkov: 5593Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 17:21
Povezava do prispevka
Grem spat, da bom lahko Oskarje gledala.
 
LOL
0
Nazaj na vrh
Anina
Starost: 123Pridružen: 15. jan 2006Prispevkov: 7001Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 17:22
Povezava do prispevka
Sem se zbudila 
0
Nazaj na vrh
Daniela
Starost: 41Pridružen: 19. feb 2006Prispevkov: 1035Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 17:59
Povezava do prispevka
Gledala sem film na pop tv sedaj pa grem večerjat
Lp, Daniela
0
Nazaj na vrh
J.Lo
Starost: 13Pridružen: 7. jan 2005Prispevkov: 7043Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 18:21
Povezava do prispevka
Gledam ANTM in se počasi odpravljam k mojemu. Se še odločava, če bova Oskarje gledala ponoči, tako da pakiram cunje za jutri v službo zraven. Just in case....

mojcej je napisal/aA tud prekuhanje ne pomaga ? Jaz jih dam samo v vrelo vodo za kakšno minutko pa so ponavadi v redu. Kaj pa če narediš s palačinkami?



ilafa je napisal/aJaz jo vedno delam z barillinimi lističi za lazanjo in še nikol niso bili pretrdi. Bešamel naredim po navodilih iz škatle, po istih navodilih jo tudi speče (220stopinj 20 minut, če se ne motim), meso pa po običajnem receptu za makaronflajš Wink

aja, teh lističev ni treba kuhat.


Sydney je napisal/aVazno je, da das veliko besamela...to naredi vse
skupaj socno. Drugace pa lahko naredis lazanjo "na hitro". Skuhas
navadne makarone (po zelji izberes obliko). Pripravis meso, naredis
besamel (namesto besamela lahko razvrklas jajcko in ji dodas kislo
smetano).
Nato makarone odcedis, dodas meso in besamel...vse
skupaj dobro premesas, in "vrzes" v pekac. Po vrhu naribas sir...peces
ene pol urce in je gotovo njami kosilo Smile


Hvala vam punce za vse nasvete. Prej jih prekuham ravno zaradi tega, da ne bi bile pretrde. Tudi z bešamelom jih dobro premažem...Ne vem, morda je fora v pečici, da je ne znam na pravo stopnjo nastavit in jih zato tako presuši... A pečete v pokritem ali odkritem pekaču? Z ventilatorjem ali brez?

Sydney, ta tvoja varianta z makaroni pa se mi zdi super ideja in to bom jutri tudi poskusila!

S palačinkami pa še nisem poskusila. Tak čuden filing imam, da mi palačinke in bolognese omaka ne bi skupaj pasali, ker mi palačinke le bolj na sldko potegnejo... Mogoče pa bi morala poskusit.


0
Nazaj na vrh
cunimuni
Starost: n/aPridružen: 26. jan 2006Prispevkov: 1276Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 18:29
Povezava do prispevka
Ob kateri uri pa so oskarji?
www.natasamedvesek.com
0
Nazaj na vrh
inca
Starost: n/aPridružen: 11. jul 2004Prispevkov: 5593Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 18:30
Povezava do prispevka
Mislim da je okoli 2h rdeča preproga, najbolj zanimive podelitve so pa na koncu, proti jutru
0
Nazaj na vrh
teckica
Starost: 38Pridružen: 16. avg 2006Prispevkov: 479Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 19:36
Povezava do prispevka
sej bo tut ksna ponovitev al je ne bo??!! ker to je ful pozna ura, pa se zgodi morm ju3 ustat!!!!
0
Nazaj na vrh
neleja
Starost: 37Pridružen: 28. jul 2004Prispevkov: 2678Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 19:45
Povezava do prispevka
Spakirala sem za v Lj. Počasi se bom pa mogla it še do konca naštimat...Eh že kar danes grem v Lj
Ko hodiš pojdi zmeraj do konca... (T.Pavček)
0
Nazaj na vrh
kokica1
Starost: 44Pridružen: 6. nov 2005Prispevkov: 5485Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 19:48
Povezava do prispevka
Grem se tuširat
Kar zmore hudič, zmore ženska!

http://kokica1.moj-album.com/
0
Nazaj na vrh
Eowyn
Starost: 41Pridružen: 8. jan 2005Prispevkov: 1214Kraj: KranjStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 19:56
Povezava do prispevka
Učim se. Upam, da mi bo uspelo ostati pokonci do 2h, da bom gledala oskarje. 
0
Nazaj na vrh
lovely
Starost: 35Pridružen: 7. jun 2005Prispevkov: 1401Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 20:03
Povezava do prispevka
Knjigo se odpravlam brat
0
Nazaj na vrh
karmy
Starost: 40Pridružen: 21. mar 2006Prispevkov: 2005Kraj: mjav yorkStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 20:05
Povezava do prispevka
Stuširala sem se in laske umilaimage file name: 2kc7d3098312.gif,zdaj pa grem gledat oddajo Spet domaimage file name: 2kba80010d26.gif,potem pa grem k mojemu .
0
Nazaj na vrh
_*Shaheena*_
Starost: 35Pridružen: 11. avg 2005Prispevkov: 10863Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 20:53
Povezava do prispevka
Prišla domov in nadaljujem s pisanjem seminarske naloge.
Sleeping with ghosts.
0
Nazaj na vrh
Daniela
Starost: 41Pridružen: 19. feb 2006Prispevkov: 1035Kraj: MariborStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 22:17
Povezava do prispevka
Gledala sem tv, sedaj pa malo pred spanjem čvekam po msn-ju.
Lp, Daniela
0
Nazaj na vrh
LIVvy
Starost: 42Pridružen: 4. jan 2006Prispevkov: 4786Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 25. feb 2007 23:57
Povezava do prispevka
quote:da4dccf39d="J.Lo"S palačinkami pa še nisem poskusila. Tak čuden filing imam, da mi palačinke in bolognese omaka ne bi skupaj pasali, ker mi palačinke le bolj na sldko potegnejo... Mogoče pa bi morala poskusit.
 
Palačinke nikakor ne morejo biti sladke, če v maso ne daš sladkorja. Sicer pa pomisli na kanelone, kjer gre dejansko za palačinko polnjeno s špinačo/šunko/sirom/gobami/whatever in ni prav nič sladkega. Jaz pravim, da se ti splača poskusiti. Ali pa naredi špinačno/zelenjavno lazanjo.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Kaj počnete? - 26.del
Stran 6 od 120
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 , 11
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
To sezono ni ene same barve, ki bi prevladovala, ampak je na voljo celotna mavrica barv, iz katere lahko izbirate.