Pegica, al me PL gor drži . Je pa res, da k je polna lunca, kake dva dni prej, pa dva dni pol nič ne spim . Kanede Lumpa? Pa še smeje se ( mene samo skrbi, da bi bo začela osle kazat ) Ally, itak
A ma ne no. Pa še luna je, pravite. Torej danes zihr ne bo nič z izpitom, ker je profesor precej podvržen luni. Saj boste držale pesti tudi junija, ko ga bo treba še enkrat delat, a ne?
Še pokofečkam do konca in se odpravim novim lunam... khm... zmagam na proti.
Pegasus, predstavlja si no, kako ti ob enih zjutraj, k se še vedno trudiš zaspat pa ti ne rata in jo preklinjaš že miljontič ona veselo kaže osle... Da o jezikanju niti ne govorim.
Men se zdi, da mi je ravn danes okol treh jezik pokazala
LiVvy - daj sturaj zdaj, junija boš raje "poležavala", hihi
Sicer pa: ŠE en dan do izpita Super! Samo še presedeti cel dan moram, pojesti vmes kosilo in se pre-najedat pomaranč(imam take super dobre mešance med rdečo in rumeno...in kar mi je najbolj všč pri njih: lupijo se z VSO lahkoto; kot bi bile zrasle le zame ), zvečer pogledat kak film in...SPAT! Jutri pa: Ooooooooooooooooooooooooooooooff!
Rabim pomoč. Na mail sem dobila obvestilo, da je pogrešan (kukr od včeraj) žiga Torkar. Vem, da je to že stara info, ker je bil pogrešan že oktobra lani, pa ne najdem linka, kjer smo se o tem pogovarjale. Saj smo se? Pa me zanima, a je fant ponovno pobegnil, ali je samo prišlo do napake?