- čokolešnik z mlekom najman 3.5, če je z 1.6 ni dober nima pravega okusa je voden
- špinačo in pire krompir, kumarice v omaki, pečene malencane,kislo zelje in pire ter zapečene krvavice
- pečeno meso z VELIKO česna in lahko tudi gorčice, najraje goveje
- ribe in morske sadeže od lignjev,skušmorskih psov,karkoli ne bom
rekel ne,dodatki vse isto kakor pri mesu le da je
dodana limona in kaksna omakica
- suhe salame, pikantne,slane,poprane...
- sir vseh vrst, najraje jem parmazan, edamec,jost in podobne trdote..tudi ovčjega samo da je
- musako,makarone z mletim mesom in veliko paradižnika, pico s
česnom,čebulo,papriko,mesom,šunko,olivami, karkoli da se da mešati.
- vse vrste minešter,obar in podobno.Najraje imam paradižnikovo in grahovo juho.
- zeleno solato,paradižniki, zelje,vkisano čebulo,koruzo z majonezo,papriko..
- filano papriko da zopet s pirejem,kruhovo knedeljne z golažom začinjenim z čilijem.
- feferone, v bistvu vse kar peče ali je malo sladkega okusa.
.
.
.
zelo rad pa mešam okuse.Tako da poleg rib brez problema pijem sladek
kakav, ali sir in kakav, mleko in pomfri in podobne kombinacije.
Sem vsejed, samo da je po normi pripravljeno.Torej, čisto in sveže.