Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Jesensko - zimski make up looki 2011/12

Pojdi na stran 1 , 2 , 3
joleti
Starost: 46Pridružen: 17. feb 2006Prispevkov: 223Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. avg 2011 13:21
Povezava do prispevka
Zanima me, kdaj na naše prodajne police prihaja Chanelov jesenski look? Hvala.
0
Nazaj na vrh
spehko
Starost: 38Pridružen: 2. dec 2010Prispevkov: 607Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 16. avg 2011 13:26
Povezava do prispevka
Prejšnji teden sem šla malo povprašat po naših parfumerijah in so rekli, da v začetku septembra.
Je pa kolekcija res krasna, bi imela kar vse.
Špehko.
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. avg 2011 9:48
Povezava do prispevka
Chanelovi looki so mi vedno krasni.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
kokola
Starost: 24Pridružen: 13. feb 2008Prispevkov: 3747Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. avg 2011 10:35
Povezava do prispevka
Chanel ima res noro lepo jesensko kolekcijo..Ko le ne bi bilo tk drago..

All I've learned from my mistakes is that I can't stop repeating them.
0
Nazaj na vrh
spehko
Starost: 38Pridružen: 2. dec 2010Prispevkov: 607Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. avg 2011 10:57
Povezava do prispevka
Večina izdelkov iz jesenskega looka (blush, paleta za oči, enojne senčke, Rouge Coco šminki, svinčnika za ustnice,...) bo postala del stalne kolekcije, tako bomo imele dovolj časa za dinarčke šparat.
Špehko.
0
Nazaj na vrh
klarca123
Starost: 39Pridružen: 8. jun 2004Prispevkov: 782Kraj: PosavjeStatus:Offline
Objavljeno: 17. avg 2011 14:34
Povezava do prispevka
A mogoče katera ve, kdaj pridejo k nam Chanelove šminke Rouge Allure Velvet? Skupaj z jesensko kolekcijo ali kaj prej? Lp
0
Nazaj na vrh
joleti
Objavljeno: 28. sep 2011 11:52
Povezava do prispevka
Je Chanelova jesenska kolekcija že na naših prodajnih policah? Veste, kdaj pride?
0
Nazaj na vrh
jjasna
Starost: 43Pridružen: 31. jan 2010Prispevkov: 153Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2011 10:00
Povezava do prispevka
Včeraj še ni bila... rekli so (uvoznik), da bo ta teden torek, sreda na policah, pa spet nič...V Limoniju so mi rekle kao konec tedna ali začetek drugega tedna. Tko k govorijo že cel mesec!!!! Je pa res full lepa kolekcija, jaz sem si že nekaj dinarčkov našparala in komaj čakam da grem v napad....
So pa res čist mim pri nas glede teh look-ov- že tko so full pozni (v tujini 1,5-2 meseca prej na policah), pol očitno ful premal naročijo, must-have-i sezone takoj poidejo (kakšen hud lak ali senčka, ipd.), se moraš skor zagrebst, pa še tiste koke od prodajalk te čukasto gledajo, k hodiš spraševat če so že dobili kolekcije...Beda res...

Lp
0
Nazaj na vrh
Tammy
Starost: 39Pridružen: 26. nov 2005Prispevkov: 1598Kraj: GorenjskaStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2011 16:03
Povezava do prispevka
Jaz poznam eno punco, ki dela v Limoniju in mi je tudi včeraj rekla, da Chanelov look že zamuja in sploh točno ne vedo kdaj pride. Naj bi pa bilo do konca tega tedna ali v začetku naslednjega. Je pa res kar jjasna pravi, da smo pri nas neverjetno za časom. Jaz sem že 1 mesec nazaj videla Chanelov look v Avstriji v Celovecu, ampak ni bilo več ne vem kakšne izbire, tako da sem kupila samo lak in eno senčko. Bi pa rada kupila vsaj še blush, če mi ga uspe uloviti.
0
Nazaj na vrh
joleti
Objavljeno: 29. sep 2011 20:11
Povezava do prispevka
Res je, kar sta napisali punci. Avgusta so zagotavljali, da naj bi Chanelov look k nam prišel v začetku septembra, zdaj je rečeno, da pride v roku štirinajstih dni... Ne vem, ali imajo težave z uvoznikom ali kaj? Nazadnje bodo pa rekli, da ga k nam sploh ne bo. Ostali jesenski looki pa so bolj ali manj že pri nas.
0
Nazaj na vrh
bubica10
Starost: n/aPridružen: 23. okt 2007Prispevkov: 5179Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. sep 2011 20:59
Povezava do prispevka
Ne vem, zakaj štekajo s tem Chanelom. Prejšnji teden mi je rekla prodajalka v Limoniju, da bo ta teden prišla nova kolekcija, danes mi je rekla, da bo naslednji teden ....
V Zagrebu so jo že zdaaaavnaj dobili.
Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down. (Oprah Winfrey)

A ustvari se samo trebaš napiti, pa sesti na bicikl, jer na sreću ćeš pre naleteti nego je pronaći.
(Balašević)
0
Nazaj na vrh
sarah
Starost: 13Pridružen: 8. mar 2004Prispevkov: 2346Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 30. sep 2011 22:34
Povezava do prispevka
Se strinjam. Pa niti ne izgleda, da so stojala kakorkoli pripravljena na prihod. Na koncu je res niti ne bo.
Fashion passes. Style remains. -Coco Chanel
0
Nazaj na vrh
ejka
Starost: 41Pridružen: 22. okt 2008Prispevkov: 31Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2011 9:07
Povezava do prispevka
Ko sem konec avgusta (ko je kolekcija prišla v večino evropskih držav) v Muellerju vprašala, kdaj pride, mi je prodajalka zagotovila, da že pred septembrom! Nato pa je sledila vsem znana zgodba - prestavljanje iz tedna v teden. Po 4 tednih slabe volje je fant predlagal, da greva na izlet v Trst & da lahko tam sproti počekiram/kupim željeno.

Sephora je bila povsem izropana, v Limoniju pa so imeli vse (jesensko kolekcijo, velvet šminke...). Na koncu sem kupila Graphite in Peridot laka, Epatant senčko, Khaki platine liner in nove Chanelove klešče za trepalnice. Klešče v Nemčijo niso prišle (in tudi v Slo naj ne bi) in sem bila totalno šokirana, da sem jih dobila. Malce obžalujem, da si nisem kupila Quartz laka (zdelo se mi je, da sem že preveč zapravila). Morda ga bom kupila v Ljubljani... če dočakamo ta look!
0
Nazaj na vrh
jjasna
Starost: 43Pridružen: 31. jan 2010Prispevkov: 153Kraj: LjubljanaStatus:Offline
Objavljeno: 1. okt 2011 23:29
Povezava do prispevka
ejka je napisal/a Na koncu sem kupila Graphite in Peridot laka, Epatant senčko, Khaki platine liner in nove Chanelove klešče za trepalnice.
Uaaauuu same hude stvarce!!! Ja danes mi je prodajalka v Mullerju zagotavljala da bo naslednji teden look pri nas, tako da si boš mogoče lahko kmalu kupila še Quartz pri nas. Bomo videli, jaz bom šla itak v torek v Avstrijo in bom tam pogledala če imajo še kaj. Drugače pa naj bi večina stvari iz look-a ostala v rednem asortimanu.

LP
0
Nazaj na vrh
joleti
Objavljeno: 6. okt 2011 10:15
Povezava do prispevka
Je že kaj novega znanega glede jesenskega Chanela?  Zanima me, če so njihove enojne senčke iz jesenske kolekcije obstojne in ne zbledijo? Imam namreč njihove sence (petorček) iz spomladanske kolekcije in na mojih mastnih vekah (tudi z uporabo baze) zelo hitro zbledijo in gredo v gubo. Hvala.
0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Jesensko - zimski make up looki 2011/12
Stran 1 od 3
Pojdi na stran 1 , 2 , 3
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Večina žensk (in tudi vseh ostalih) si predstavlja menopavzo povsem napačno.