Prijava
Registracija Pozabljeno geslo

Forum

Iščem prijateljico

Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
pink83
Starost: n/aPridružen: 29. maj 2011Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 29. maj 2011 21:30
Povezava do prispevka

imam kolegice ampak veliko jih je v resni zvezi ali imajo otroke ali so poročene in včasih pač nimajo časa zame...sama obožujem dolge kofetke, čvekanje, šopinge, žuranje, izletke in potovanja....sem pozitivna, nasmejana in dobre volje....stara sem pa 27 let in sem z okolice ljubljane....če je kakšna zainteresirana naj mi piše.... Smile :) Smile

Skladno s pravili PL sem v naslovu popravila veliko začetnico in temo prestavila v ustrezen forum. Dobrodošla Tikka
 

Nazadnje urejal/a Tanja 18. jul 2013 21:02; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
LostGirl
Starost: 28Pridružen: 7. jul 2011Prispevkov: 1Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jul 2011 12:34
Povezava do prispevka
*sporočilo izbrisano*
Nazadnje urejeno 18. jul 2013 21:02; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Elisha
Starost: 28Pridružen: 10. apr 2011Prispevkov: 10Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 7. jul 2011 15:01
Povezava do prispevka
Kakšne prijateljice...
Ti pišem na zasebca
0
Nazaj na vrh
SwanHeart
Starost: n/aPridružen: 18. jul 2005Prispevkov: 1527Kraj: Nekje v temi s prekrizanimi rokamiStatus:Offline
Objavljeno: 8. jul 2011 12:43
Povezava do prispevka
Hm tak ti bom rekla... sprejmi to kot izziv da osebno zrastes. V zivljnju se clovek 100% lahko zanese lahko samo sam nase. Tud pr meni je blo podobno kot pr tebi, v enem drugem letniku srednje sole, pa tud se mal v tretjem, sem se pocutla en cas zelo osamljeno. Prjatlce, ki sem jih mela so mi veckrat obracale hrbet, sle ven zurat in naredile tako, da sem jaz ostala doma, sle na soping pa niso povedale, spletkarle, tud sosolke so vedno nasle izgovor, da niso sle z mano na malco itd. En cas mi je blo hudo, pol pa sm si rekla ejga ne bos ti mene. Najprej sem si nasla hobi, ki me je izpopolnjeval, potem si zacela dopisovat s parimi ljudmi, ki so bli fani iste skupine kt jst, navezovat par stikov z ljudmi iz paralelk in zacela hodit okol - malica, opravki, itd sama... ter ugotovila, da mi je v bistvu cist ok, ce ti noben ne gnjavi poleg. To je tud vplivalo na mojo samozavest, ker se nisem vc bala ljudi. Prej sem mela vseskozi obcutek, da se mi vsi smejejo in ogovarjajo za mano. Se mularija v 3. raz. OS ki se je smejala na klopi, se mi je zdelo da se smeje meni. No v glavnem kaj cm povedat, s tem ko sem se zacela zanasat sama nase, imet svoj hobi, spoznavat vedno vec dopisovalcev, hodit z njimi okoli, hodit sama na malco, sm postala zanimiva in so ljudje sami zaceli iskat mojo druzbo. kar na enkrat so taiste sosolke k so prej "bezale" in iskale izgovore in ostale prjatlce me zacele klicat, ce grem poleg, na lepem je blo en kup vabil na zur, na rojstne dneve, na piknike itd. Ne da bi vedla, sem postala del skupnosti, posebej v razredu, ki je bla homogena in so me sprejemali, ker so pac vidli da mi je prav malo mar ce ima kdo problem s tem, da sem jst tud tam Smile Vsa izolacija mi je pomagala pri tem, da sem dobila samozavest in osebnostno zrasla.

Tko da probaj tud ti na tak nacin. Bo tezko, ampak... bo slo. Verjamem da bos v cetrtem letniku ena izmed glavnih razrednih fac, s katero bojo vsi hotli se druzt. Sam verjet mors v to pa tud prizadet te ne sme nc. Tisti k te ogovarja te ogovarja zato, ker se pocut ogrozenega zarad tebe. A je to tvoj problem? Ne ni. Ampak njegov. Ne sekiraj se in vse bo ok!

Srecno!
There is only 1 part of the universe you can change and that part is your own self.
0
Nazaj na vrh
savetheday
Starost: 33Pridružen: 15. mar 2011Prispevkov: 22Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. sep 2011 13:25
Povezava do prispevka
hey!! lep pozdrav vsem skupaj!! Vem, da se sliši malo osladno, da iščem prijateljico prek interneta, vendar poskusit ni greh pravijo Wink Torej naj se vam izpovem glede mojih prijateljic: edino in zares pravo prijateljico sem imela še v osnovni šoli in bile sva nerazdružljive, se zabavale skupaj vsak teden..in potem tudi če je prišla na vrsto srednje šola, sva se še nekajkrat videli in se imeli fajn.. in potem se je preselila kar daleč stran od mene in tako je naneslo, da se zdaj sploh že dolgo nisva videli. Nazadnje sva se pogovarjali po tel..
Rada bi malo opisala, kaj je za mene prava prijateljica: da je pristna in ne zlagana; da je preprosta in zabavna (da se lahko skupaj tudi nasmejeva); in najbolj pomembno: prava prijateljica te ne poskuša spremenit! Tak da če je katera zainteresirana mi lahko seveda piše:) ok! Sem pa drugače iz štajerske Tongue lepo se imejte & lep dan!!!
0
Nazaj na vrh
Tanja
Starost: n/aPridružen: 14. okt 2003Prispevkov: 45016Kraj: Planet LepoteStatus:Offline
Objavljeno: 20. sep 2011 19:08
Povezava do prispevka
Citiram v že odprto temo:

savetheday je napisal/ahey!! lep pozdrav vsem skupaj!! Vem, da se sliši malo osladno, da iščem prijateljico prek interneta, vendar poskusit ni greh pravijo Wink Torej naj se vam izpovem glede mojih prijateljic: edino in zares pravo prijateljico sem imela še v osnovni šoli in bile sva nerazdružljive, se zabavale skupaj vsak teden..in potem tudi če je prišla na vrsto srednje šola, sva se še nekajkrat videli in se imeli fajn.. in potem se je preselila kar daleč stran od mene in tako je naneslo, da se zdaj sploh že dolgo nisva videli. Nazadnje sva se pogovarjali po tel..
Rada bi malo opisala, kaj je za mene prava prijateljica: da je pristna in ne zlagana; da je preprosta in zabavna (da se lahko skupaj tudi nasmejeva); in najbolj pomembno: prava prijateljica te ne poskuša spremenit! Tak da če je katera zainteresirana mi lahko seveda piše:) ok! Sem pa drugače iz štajerske Tongue lepo se imejte & lep dan!!!


pink83 je napisal/aimam kolegice ampak veliko jih je v resni zvezi ali imajo otroke ali so poročene in včasih pač nimajo časa zame...sama obožujem dolge kofetke, čvekanje, šopinge, žuranje, izletke in potovanja....sem pozitivna, nasmejana in dobre volje....stara sem pa 27 let in sem z okolice ljubljane....če je kakšna zainteresirana naj mi piše.... Smile :) Smile

A health and beauty freak.
0
Nazaj na vrh
Potovalka
Starost: 35Pridružen: 6. feb 2010Prispevkov: 100Kraj: Ljubljana, SloveniaStatus:Offline
Objavljeno: 26. nov 2011 18:13
Povezava do prispevka
Iščem družbo za kakšno kulturno udejstvovanje :), ker ne poznam nobenega, ki bi ga take stvari zanimale. Stara sem 22 let in prihajam iz Ljubljane. ZS.
0
Nazaj na vrh
kofetarica
Starost: n/aPridružen: 19. jan 2012Prispevkov: 7Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 20. jan 2012 11:44
Povezava do prispevka
Je katera iz MS? Žal najboljši prijateljici, ki sta zdaj le še neke vrste kolegici, najdeta čas samo še za njuna fanta, pa tudi družijo se večinoma pari med sabo, kar je pa meni dolgočasno, četudi me povabijo zraven na piknike in izlete. Pogrešam ženski čvek ob kavi, ki ni samo 1x na mesec, skratka kolegico, s katero bi šle kdaj tudi ven, saj še vedno rada žuram, za kavico si pa najdem vedno čas.

Stara sem pa 22. Leta mi niso važna, saj imam kolegice različnih starosti. Važno, da se zaštekamo in da ne gre za nek površinski odnos, ker imam takih kolegic že preveč. Smile
Nazadnje urejeno 18. jul 2013 21:02; skupaj popravljeno 1 krat
0
Nazaj na vrh
Meggie
Starost: n/aPridružen: 7. feb 2012Prispevkov: 8Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 17. feb 2012 21:53
Povezava do prispevka
Jaz sem pa iz Pomurja, tak da če je tu katera iz Prekmurja ali Prlekije, ima višek energije kar se tiče vsega po vrsti (kavice, žur, šport), naj se kar pogumno javi. Sem vedno odprta za nova poznanstva. Žal nimam več neke družbe za omenjene stvari, saj sem sčasoma ugotovila, da je ena bivša prijateljica bila le hinavka, ki je to dobro skrivala, ostale, ki pa so bile bolj kolegice kot prijateljice, pa so vse v resnih zvezah, enim se več sploh ne žura, skratka - če se kateri dogaja podobno, sem tukaj. Wink Stara sem pa 22.
0
Nazaj na vrh
iza
Starost: 122Pridružen: 17. jan 2007Prispevkov: 4988Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 18. feb 2012 18:37
Povezava do prispevka
Del sporočila citiran v to, primernejšo temo (iz tega sporočila):
 
Lenccy je napisal/aRabim eno aktivno prijateljico za aktivno druženje (ne samo kofetkanje) - športanje: kolesarjenje, badminton, tek, hojo v hribe, plavanje; koncerte, sprehajanje psa (jaz ga sicer še nimam, lahko ga imaš ti :)) ... itd. Počnem sto stvari, zdaj večinoma sama ali s fantom. Interesentke pišite na ZS (se nahajam v MB in KP - upam, da bom v prihodnje več v KP - odvisno od dela). Starost ni pomembna, važno je, da si fajn. Jaz sem stara 26.
0
Nazaj na vrh
rossy
Starost: n/aPridružen: 27. feb 2012Prispevkov: 25Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. mar 2012 11:52
Povezava do prispevka
Evo, da ne bom samo stokala, kako je dolgčas, ker ne morem z nobeno na kavico, bom pa še jaz napisala... Wink
Če je katera iz Celja ali okolice za kakšen čvek, da se malo bolje spoznava, se naj javi tukaj ali na zs Wink Nič bat, ne grizem Smile
0
Nazaj na vrh
ribicaa
Starost: n/aPridružen: 29. jan 2010Prispevkov: 263Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. mar 2012 13:06
Povezava do prispevka
Meggie, sama sem sicer tudi v resni zvezi, ampak pridejo dnevi, ko imam tudi jaz tako imenovani višek energije.
0
Nazaj na vrh
selena
Starost: n/aPridružen: 22. feb 2006Prispevkov: 117Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. mar 2012 13:22
Povezava do prispevka
Pred kratkim sem se preselila v okolico Ivančne gorice. Če je še katera iz okolice - zs.
0
Nazaj na vrh
Meggie
Starost: n/aPridružen: 7. feb 2012Prispevkov: 8Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. mar 2012 15:57
Povezava do prispevka
ribicaa je napisal/aMeggie, sama sem sicer tudi v resni zvezi, ampak pridejo dnevi, ko imam tudi jaz tako imenovani višek energije.

Verjamem, da ga imajo nekateri oz. nekatere tudi v zvezi. Jaz ga imam skos, ker sem oseba, ki ne glede na to, ali je v zvezi ali ne, ohrani svoje hobije in tudi sicer sem dokaj aktivna, pa če je to na področju druženja (kofetkanje, zahajanje ven tu pa tam, kino, šoping ipd.), ali na področju športa, izletov ter potovanj. Thumbs Up Žal pa opažam, da je takšnih ljudi bolj malo. Nekateri so zapečkarski že po naravi, drugi pa to postanejo v zvezi.
0
Nazaj na vrh
ribicaa
Starost: n/aPridružen: 29. jan 2010Prispevkov: 263Kraj: n/aStatus:Offline
Objavljeno: 1. mar 2012 21:13
Povezava do prispevka
Meggie, razumem kaj želiš povedati.

Mogoče sem malo narobe napisala in ni bilo razvidno kaj želim povedati. Mišljeno je bilo takole:
Sama sem sicer tudi v resni zvezi in sem iz Prekmurja, ampak pridejo dnevi, ko imam tudi jaz tako imenovani višek energije in bi šla na kako pijačo, šoping, itd.

0
Nazaj na vrh
Pojdi na:
Iščem prijateljico
Stran 1 od 11
Pojdi na stran 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6
Pojdi na stran:
Kozmetometer
Zadnje ocene
Zadnji izdelki
  • Tanja 19. mar 2023 20:52
    RES slabo, meni izsušuje kožo
  • Tanja 21. feb 2023 18:20
    Izvrsten, najboljši
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:25
    Svaljka se
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 12:05
    Ne preprečuje vonjav
  • [*jag0da*] 19. feb 2023 11:57
    Ne neguje
Forum
Zadnje objave
Najbolj brano
Trenutno dogaja
Izpostavljamo
Visoko občutljivim osebam je soočanje z vsakodnevnimi izzivi precej težje kot "navadnim" ljudem.